上一頁下一頁
發新話題

心碎了⋯一直以為搵到個岩傾既,最後都係一個大話

收藏  |  訂閱
51  3.1k

引用:
原帖由 黃色小子 於 2022-4-11 07:04 PM 發表 查看引用來源
好難講得明!家家有本難諗的經
都係,灰完又要再諗點樣可以成功

回覆 10# Hellomimi* 的帖子

冇計。一齊7年。時間心機一定會付出

回覆 5# 黃色小子 的帖子

同病相連。點解可以咁

回覆 18# lonelystarnight 的帖子

爆完又有乜用。唔會得到你想要既嘢

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-4-10 22:08 發表 查看引用來源
心好傷,年幾既傾訴換來既最後都係大話,係唔係男人就係要比人呃先岩?
其實又唔關男定女事,女人都可以比人呃,都可以係受傷果個既。。

呢度d關係,邊個沉船邊個傷,最重要既係,永遠唔好去尋求事實既真相,有d野發現左,自己走,總好過得知真相再傷一次

請記住easy come easy go

申利,我8年,對方一句完,我問都唔問即走,知咩都無意思

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-4-13 01:26 AM 發表 查看引用來源
其實又唔關男定女事,女人都可以比人呃,都可以係受傷果個既。。

呢度d關係,邊個沉船邊個傷,最重要既係,永遠唔好去尋求事實既真相,有d野發現左,自己走,總好過得知真相再傷一次

請記住easy come easy go

申利,我8年,對方一句 ...
多謝你回覆,都唔係easy come….不過真係easy go…

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-4-13 07:32 發表 查看引用來源
多謝你回覆,都唔係easy come….不過真係easy go…
再黎過囉
我都唔明點解成日都有人話男識女難,根本一d都唔難

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-4-13 04:40 PM 發表 查看引用來源
再黎過囉
我都唔明點解成日都有人話男識女難,根本一d都唔難
我自己覺得始終女既選擇多,男既唔靚仔唔係有錢或者物質,女既就會好易88

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-4-13 16:52 發表 查看引用來源
我自己覺得始終女既選擇多,男既唔靚仔唔係有錢或者物質,女既就會好易88
可能工作關係,真係見識過好多奇異配搭🤣🤣

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-4-13 04:56 PM 發表 查看引用來源
可能工作關係,真係見識過好多奇異配搭🤣🤣
係,我都見唔少😂😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆