上一頁下一頁
發新話題

咸記公園持樽倒斃,紅門!

收藏  |  訂閱
70  7.6k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-11 11:00 發表 查看引用來源
原味閪,最好味,/
二百磅肥閪d屎💩最好味,食多d,延年益寿。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-8-12 08:21 發表 查看引用來源

二百磅肥閪d屎💩最好味,食多d,延年益寿。
乜紅門鍾意食屎
我係同HK二百萬男人一樣,同女人濑閪
每個都有喜好,H K嫖妓係唔犯法,去揾企企千祈唔好搞錯良家婦女,而我係好鍾意揸挖不同女人,睇不同女人係我面前除衫,俾我條鸠去玩到硬,跟住插入佢隻閪,我鍾意啜生仔蓮頭,濑生仔閪,
同每晚H K幾十萬男人所做嘅嘢一樣,
不過佢同性伴做
我就付費(基金同保險)同徵得对方同意,你情我願

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-11 18:09 發表 查看引用來源
乜紅門鍾意食屎
每個都有喜好,H K嫖妓係唔犯法,去揾企企千祈唔好搞錯良家婦女,而我係好鍾意揸挖不同女人,睇不同女人係我面前除衫,俾我條鸠去玩到硬,跟住插入佢隻閪,我鍾意啜生仔蓮頭,濑生 ...
比150蚊瀨肥西,付費得嚟又出手大方,不愧退休公務員,公僕之光。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-12 10:09 發表 查看引用來源
乜紅門鍾意食屎
每個都有喜好,H K嫖妓係唔犯法,去揾企企千祈唔好搞錯良家婦女,而我係好鍾意挖不同女人,睇不同女人係我面前除衫,俾我條鸠去玩到硬,跟住插入佢隻閪,我鍾意啜生仔蓮頭,濑生 ...
阿七
香港日日有人死,但
你千其吾好死
死豬死狗吾好死你!!
你死左,我地少左好多歡樂
少左我地勁吊对像!!
你一定要長命百二十歲,就算訓足數十年病床!!

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2020-8-12 13:51 發表 查看引用來源

阿七
香港日日有人死,但
你千其吾好死
死豬死狗吾好死你!!
你死左,我地少左好多歡樂
少左我地勁吊对像!!
你一定要長命百二十歲,就算訓足數十年病床!! ...
係濑鸡閪,HK都冇60路企企,原來你老母做161,60路叫我上去濑,係就快的公佈
每個都有喜好,H K嫖妓係唔犯法,去揾企企千祈唔好搞錯良家婦女,而我係好鍾意揸挖不同女人,睇不同女人係我面前除衫,俾我條鸠去玩到硬,跟住插入佢隻閪,我鍾意啜生仔蓮頭,濑生仔閪,
同每晚H K幾十萬男人所做嘅嘢一樣,
不過佢同性伴做
我就付費(基金同保險囡)同徵得对方同意,你情我願

玩会所,最能宝係紅門老作濕鳩仔点会呃人,屌你老作猫狗化身19仔,查下四台我的帖,我而家出帖屌左红門幾日,有埋相,揸靚酒,八楼正式名叫乜都講唔出,每晚幾十萬男人做,係自卑作大所為先週圍晒,今日同女人濑閪好多,大场沖涼

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-12 22:19 發表 查看引用來源
玩会所,最能宝係紅門老作濕鳩仔点会呃人,屌你老作猫狗化身19仔,查下四台我的帖,我而家出帖屌左红門幾日,有埋相,揸靚酒,八楼正式名叫乜都講唔出,每晚幾十萬男人做,係自卑作大所為先週圍晒,今日同女人濑閪好多,大场沖涼 ...
屌你件特搜,複製好的

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-13 13:00 發表 查看引用來源
屌你件特搜,複製好的
凸手懶過,酸叔爛臭压爛肥,老姥姥皺皮西,
連copy and paste 係乜撚都吾知
吾怪得你揾七做偶像,吾該醒的喇,七六!!
我就醒,揾阿七帖,係甘推,係甘吊,阿七爽,我又爽,大家爽!!
哈哈!!!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-13 13:00 發表 查看引用來源
屌你件特搜,複製好的
原文已經文句不通,組織紊亂
胡亂堆砌,也同原文無異

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2020-8-9 17:56 發表 查看引用來源

sorry
你無此資格!!
你細佬係死蛇!!
点樣上馬!!!!
愛之病病發

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆