上一頁下一頁
發新話題

關於佐敦天X人X一問

收藏  |  訂閱
79  12.7k

揸下都話比小費,鐘錢都已經包左啦,唔通啲嬲人真係上黎齋飲酒唱歌咩?啲女會唔會唸多左,鹽錢小咪落尖沙咀場囉。

引用:
原帖由 kitfit 於 2020-7-10 04:41 發表 查看引用來源
揸下都話比小費,鐘錢都已經包左啦,唔通啲嬲人真係上黎齋飲酒唱歌咩?啲女會唔會唸多左,鹽錢小咪落尖沙咀場囉。
呢幾日股市發癫,日日爆到七彩,遊戲规则喺敢玩,靓佗見你老鬼单枱唔能坐你添,大把客,燶西勿上。

聽講有啲人客,由阿伯到後生富二代都有,喺呢啲場俾錢包小姐。兩、三皮一個月,包食包住。有啲客人要求啲阿姐循規蹈矩一段時期,就會再有賞賜。

好多呢啲場嘅小姐,都係啲大陸阿姐。講真值得使咁多錢包咩?

仲有,啲阿姐私底下有條仔,都好平常㗎啦。就算唔係有條仔,聽過做呢行嘅小姐講過佢哋冧客嘅過程會好似女朋友咁日日同人客傾微信,而同得你傾肯定同一時間同其他人傾。

你俾錢人,都係為咗玩人body啫,要求人哋同你講心咩?傻嘅咩?

回覆 23# dcat20 的帖子

無計,有錢on dog dog嘅群體一定多個有錢氣質介女高手型男哈哈哈哈。。。
直情私底下十幾條仔加老公之類都好平常。。哈哈仲有間中去玩ons吓呢哈哈。。。。

男人都有責任! 縱容D妓女搞到吊高來賣

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-7-31 22:12 發表 查看引用來源
無計,有錢on dog dog嘅群體一定多個有錢氣質介女高手型男哈哈哈哈。。。
直情私底下十幾條仔加老公之類都好平常。。哈哈仲有間中去玩ons吓呢哈哈。。。。 ...
我最近知道有個太子仔,個樣都算ok嘅,唔係on99嗰啲毒L,喺呢啲場媾個大佢最少10年嘅小姐。

個小姐係個大陸阿姨嚟。

個太子幫呢個小姐交租,想用包養阿姨嚟換取性關係。

個小姐同個太子爺微信聊咗個幾月,同一時間亦同好幾個有意包佢嘅客日日聊。

有時覺得啲人錢多得滯定點,明知人哋做得呢啲,想搵包養一定漁翁撒網㗎啦,而且妳根本冇可能知道人哋私底下係點。

有啲人包養要求全天候監視。佢哋有啲係老婆喺深圳,自己住一支公喺香港冇皇管,於是要求個小姐搬過嚟同自己同居,仲要佢去自己公司返工方便全日睇實。假如小姐乖乖哋跟佢兩年,就應承送層平平哋嘅樓之類。

其實你明知買賣,人哋唔會同妳講感情㗎啦,玩得開心咪算囉,攪咁多嘢為乜?

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-7-31 22:46 發表 查看引用來源
男人都有責任! 縱容D妓女搞到吊高來賣
妓女的話,玩法平得多。

剩係兩個鐘,齋抽水,人均幾多錢?啤酒點賣法?假如不再進一步叫條女含撚、打手槍或做愛,有無其他費用,諸如雜費、tips費、房費、服務費、小食費、厠所費,毛巾费,纸巾费,唱歌費,色蛊费、冷氣費、電費、清潔費、膠袋費?

回覆 26# dcat20 的帖子

世事無絕對,當然有例外,樣0唔Ok都要睇糸咩層次圈子,全天侯監視仲on 9, 咁得閒又有錢可以介女無數,除非外型手段心計氣質魅力争D,都唔使走去監視性工作者啩,做埋D多魚嘢哈哈哂氣條女更加想搵其他型男玩刺激哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-1 15:38 發表 查看引用來源
世事無絕對,當然有例外,樣0唔Ok都要睇糸咩層次圈子,全天侯監視仲on 9, 咁得閒又有錢可以介女無數,除非外型手段心計氣質魅力争D,都唔使走去監視性工作者啩,做埋D多魚嘢哈哈哂氣條女更加想搵其他型男玩刺激哈哈哈哈 ...
好多做呢啲夜場嘅女只係想搵錢㗎咋,真係咁有性趣、咁想冧靚仔咩?呢啲都係男人諗㗎咋。

當然反正做嘅話,做個企理啲嘅會易哽過做個醜老頭嘅,但靚仔唔願付出的話佢哋一樣啋你都有味。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆