上一頁下一頁
發新話題

回憶(update#12,#19,#47#194)

收藏  |  訂閱
231  19.8k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-27 12:44 發表 查看引用來源
女人唔同男人,唔係個個覺得有套同無套既會好大分別,一路後入插一路捽仲爽,K試過咁,腳都軟,企唔到起身
我而家中意後入多d....後入自己d水多到比人一路插一路聽住....滿足感好大....如果男上...我會自己卒...

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-27 18:20 發表 查看引用來源
呢個方法易潮吹???我係又急又酸.....但我死忍....
點解要忍,,,,噴出黎唔係好爽咩

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-27 18:20 發表 查看引用來源
呢個方法易潮吹???我係又急又酸.....但我死忍....
潮吹,可以用手,又可以屌到噴,唔同既,同埋點解要死忍呢

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-27 18:22 發表 查看引用來源
我而家中意後入多d....後入自己d水多到比人一路插一路聽住....滿足感好大....如果男上...我會自己卒...
同K一樣,佢都好鐘意後入,又係會好多水

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-27 18:31 發表 查看引用來源
同K一樣,佢都好鐘意後入,又係會好多水
其實我中意面對面.....不過上次後入原來我可以咁濕....就覺得正囉.....k 係肥妹???我肥...所以水唔會小.....

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-1-27 18:30 發表 查看引用來源
潮吹,可以用手,又可以屌到噴,唔同既,同埋點解要死忍呢
我驚係尿....好尷尬...加上男神比較進取.... 手指係撩到起晒水.....但係我放鬆都唔流出黎....睇返d video...原來唔使太入...要喺粒豆附近...如果再同佢有機會....我會叫佢再試

引用:
原帖由 馬交胖妞 於 2020-1-27 18:27 發表 查看引用來源

點解要忍,,,,噴出黎唔係好爽咩
我驚係尿.....師姐係唔係感覺下面會好酸就係想潮呢??

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-27 18:42 發表 查看引用來源
我驚係尿.....師姐係唔係感覺下面會好酸就係想潮呢??
哎。。。其實我都未試過潮吹,我都好想試一次😣

但睇返d 研究,好似話唔係尿黎架

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-27 18:38 發表 查看引用來源
其實我中意面對面.....不過上次後入原來我可以咁濕....就覺得正囉.....k 係肥妹???我肥...所以水唔會小.....
面對面都可以插到好多水既,K先試完黎因為後入通常都會屌得中個位,所以會多水
K都算小小肥妹仔,肉感囉,通常都係肥妹多水

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-1-27 18:41 發表 查看引用來源
我驚係尿....好尷尬...加上男神比較進取.... 手指係撩到起晒水.....但係我放鬆都唔流出黎....睇返d video...原來唔使太入...要喺粒豆附近...如果再同佢有機會....我會叫佢再試 ...
唔會係尿囉,佢未撩得中個位咪唔噴,撩得中個G點就會噴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆