上一頁下一頁
發新話題

真人真事,想大家入黎評過公道

收藏  |  訂閱
120  24.6k

吹左成40分鐘:smile_27:

引用:
原帖由 kitfun 於 2008-4-23 03:18 PM 發表
條女都吹左成40分鐘~係你出吾到姐~關人忍事~~
你去打工~~做吾到老板耍求~~係咪可以吾出糧呢??
C hing........agree with you

引用:
原帖由 阿波羅 於 2008-4-23 08:24 PM 發表
大陸都有限時間???
有架!不過唔會好似香港咁限制45分鐘!平均預你玩兩個鐘一Q啦!

應該比600 wor!!

四十分鐘,
都算係咁!

唔好話佢條野,你個fd 肯用口含住舊木上下搖45分鐘我俾$600你個fd!:smile_38:

我都覺得係你個 fd 問題....人地唔係冇做到喎重要吹成45分鐘...係你個 fd 副架生唔掂咋喎你應該同佢講聲好喎!叫佢睇睇醫生先去叫雞啦:smile_30:

引用:
原帖由 超級速遞員 於 2008-4-23 04:54 PM 發表

我都有咁同佢講,但係佢仲要死撐覺得自己無錯!
出黎玩咁耐,呢d情況我覺得最少都要比返$500人地!比$450已經有少少屈既成份!如果唔係我幫手我諗雞頭一定唔ok!
樓主,你算罷啦,五百同六百有咩分別呢,最重要係條女都吹左40分鐘,應該比六百啦。其實成個post我覺得你最想講既係你有幾勁,點擺平,唉...

引用:
原帖由 torontohornet 於 2008-4-23 11:27 PM 發表

樓主,你算罷啦,五百同六百有咩分別呢,最重要係條女都吹左40分鐘,應該比六百啦。其實成個post我覺得你最想講既係你有幾勁,點擺平,唉...
說話唔係咁講!我依家都好後悔幫左我個fd,佢到依家都覺得自己無錯!
早知唔鬼理佢,等佢被人打好過!:smile_39:

當然係你唔啱啦,如果換轉係你係果條女幫個客吹足40分鐘喎.....有D野過到自己都要過到人先得架.....你個朋友等同叫完雞唔比錢有咩分別!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆