上一頁下一頁
發新話題

紫荊泉桑拿 (Kobe Sauna)

收藏  |  訂閱
101  63.2k

其實房唔多 , 我第一次去都無book , 但好彩剛剛有房 ......
你可以walk-in試下......
引用:
原帖由 statesman 於 2008-4-20 11:24 PM 發表
聽講去之前一定要打電話BOOKING先,係咪?

請問電話幾多號?

引用:
原帖由 ken1982728 於 2008-4-18 05:04 PM 發表
第一, 回應樓主 , 我剛在16/4/2008去過 , 老實講 , 佢的價錢我諗係香港數一數二貴 , 但係我係香港去過bg質數最好的一間 , 我一定會再去:smile_40:  , 佢地d囡囡有分中國同local , 我上次去試左個local , 我覺得 ...
咁正?:smile_40:
我去試下先:smile_22:

多謝各位 brother 意見, 可否再形容多些 $1800 有咩野玩? 有無A, B, C 餐 ? Part 1 幾耐 ?  休息室如何 ?  有無野食? 小費要俾多少 ?:smile_41:

還有, 那些 BG 會否乾淨些 ? 少D病?

另外, 個場安唔安全? 掃得勁唔勁 ?  因為始終如果開大既話又真係會有風險 :smile_13:

引用:
原帖由 redpeople 於 2008-4-20 04:44 PM 發表
其實唔使俾咁貴

以前呢間同濤金泉啲女

分別都去晒濤金沙,帝都,至尊

都係$700左右

千八蚊的話過大海好過la
師兄講得冇錯,我都知道確係有以前呢間同濤金泉啲囡囡去佐敦做。不過所謂「以前」係指幾年前既事喎,濤金泉都執左幾年啦,個囡囡依家在佐敦仲做緊,憑乜仲可以收返以前後生陣時個價?

另外,去骨場唔係淨係俾囡囡錢(唔係一樓一或酒店女)架,仲要俾場面錢,包括埋租金。

又係話千八蚊過大海,搭船一來一回都兩個幾鐘啦,去尖東已經可以夠時間玩,慳返兩、三個鐘頭何上搵多千八蚊?:smile_38:

引用:
原帖由 mku88 於 2008-4-21 03:22 AM 發表
多謝各位 brother 意見, 可否再形容多些 $1800 有咩野玩? 有無A, B, C 餐 ? Part 1 幾耐 ?  休息室如何 ?  有無野食? 小費要俾多少 ?:smile_41:

另外, 個場安唔安全 ...
千八係一個囡囡做晒全套,只有開大。
邊 part 幾耐純粹係你地兩個人自己決定,有人鍾意一開波就入戲肉,之後再慢慢休息。
休息室都幾細,冇乜特別。不過最好就係可以叫經理拎部手提電腦埋黎睇相揀囡囡。
當然有野食。
千八已經可以出門口。

大場囡囡點都企理過細場,有冇病真係唔敢講。只可以話如果呢度都唔乾淨的話,其他場就真係無謂去。

話晒酒店斯文場,又唔會有成班大佬大大聲講野,仲周不時都有鬼佬幫襯,咁你話安唔安全?

如果個場D囡囡都係後生女,而且招呼好的話,有時些洗多些少都冇物所為
出尼玩最緊要係開心,

我一個月都會去1,2次 ,雖然價錢貴D,但女女質素唔差,21歲-27,8歲左右,笑容服務都好好,唯一裝修有D舊,$1800可選擇很多,可以試試.

上個月試過一次,mark了一個陀地,很大波,樣又靚,重肯唔帶袋幫我玩冰火,做嘢時又十分投入,貴少少都抵。

英雄所見略同!!!:smile_34:
引用:
原帖由 fyrdraca 於 2008-4-21 11:16 AM 發表

師兄講得冇錯,我都知道確係有以前呢間同濤金泉啲囡囡去佐敦做。不過所謂「以前」係指幾年前既事喎,濤金泉都執左幾年啦,個囡囡依家在佐敦仲做緊,憑乜仲可以收返以前後生陣時個價?

另外,去骨 ...

上面已經有師兄答左你 , 但補充一句 , 心理上我覺得尖東的囡囡係乾淨少少 , 因無旺角咁多雜人幫親......
尼個世界無一個場係安全 , 除非你收買左差佬幫你睇場..........
但我諗尖東酒店地區此終都安全過旺角上樓掛.....:smile_38:
引用:
原帖由 mku88 於 2008-4-21 03:22 AM 發表

另外, 個場安唔安全 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆