你地會鐘意肛交嗎?

收藏  |  訂閱
36  3.1k

雖然我都未試過肛交 唔知係咪真係舒服啲

好中意肛交 同之前個女朋友肛交多過插妹妹
可以好安心咁射哂入去

引用:
原帖由 Elmy345 於 2019-8-27 01:22 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
回覆 8#  live_alone 的帖子

女王阿?我自己都係阿,哈哈
個人覺得插前面感覺好啲, 有水嘛, 插屁屁只係貪過癮
倒返轉頭女的俾人插屁屁真係會HIGH嗎?
你係女王, 其實俾女插真係會HIGH, 遇到識玩啲女真係會有升天的感覺, 即係前列腺高潮

鍾意佢夠緊,好有feel, 唔係個個女人前面都緊,後面就一定緊

幾個sp 都比我拎左後面隻豬。。

引用:
原帖由 danny_chan1234 於 2019-9-7 09:43 AM 發表 查看引用來源  

個人覺得插前面感覺好啲, 有水嘛, 插屁屁只係貪過癮 倒返轉頭女的俾人插屁屁真係會HIGH嗎? 你係女王, 其實俾女插真係會HIGH, 遇到識玩啲女真係會有升天的感覺, 即係前列腺高潮 ...
對,那種想射又射唔出的感覺,真是好high,有升天的感覺,很爽,我試過很多次,但到目前還未成功插到前列線高潮,即後面被插,插到 j j 自然射精那境界

引用:
原帖由 Elmy345 於 2019-8-31 08:29 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif 回覆 16#  live_alone 的帖子

雙插lo
相信妳一定爽死啦,完全知道妳有幾high, 我EX用假9插我後面,一路打 j ,我都爽到唔識形容

回覆 26#  live_alone 的帖子

咁正的女朋友都搵到真係好, 識咁玩的女仔好難有

引用:
原帖由 心有思屬 於 2019-8-26 02:57 AM 發表 查看引用來源  

肛交, 我就唔想啦, 都係小西好D, 最鐘意打PATPAT :071:

引用:
原帖由 美白女孩 於 2019-9-12 12:35 PM 發表 查看引用來源  
我就中意狗仔式,插緊時被打 Pat Pat

未試過,都冇乜興趣

前往最後回覆