上一頁下一頁
發新話題

找到愛好者了

收藏  |  訂閱
53  3.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-15 08:34 AM 發表 查看引用來源 回覆 9#  kaka321 的帖子 駛鬼要你:034: 本宮每星期都有兩個session 定時受鞭, 確保o係皇上面前聽聽話話o既
以前我都遇過一個超愛被打屁股嘅女仔  佢講話因為细個時  佢一做錯事 佢爸就打佢屁股   久而久之  佢反而享受左呢種體罰   越大力打落佢屁股  佢就越Hi

引用:
原帖由 浪漫達人、 於 2019-5-15 09:49 AM 發表 查看引用來源    師兄咁细食
當你經歷過,好似過年咁,每年一次就明白

引用:
原帖由 浪漫達人、 於 2019-5-15 09:53 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
    以前我都遇過一個超愛被打屁股嘅女仔  佢講話因為细個時  佢一做錯事 佢爸就打佢屁股   久而久之  佢反而享受左呢種體罰   越大力打落佢屁股  佢就越Hi ...
正解:071: 我都係由細俾人籐條伺候不過愈打愈反叛之嘛:027:

引用:
原帖由 hunter72 於 2019-5-15 09:45 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
我只要求一年兩三次都好。
有咗兩三次就會想三四次, 四五次, 五六次:071:
唔係話錯, 係應該咁o既:036:

我都中意專心地奶

引用:
原帖由 hunter72 於 2019-5-15 10:03 AM 發表 查看引用來源 當你經歷過,好似過年咁,每年一次就明白
每對夫妻  每對情侣  每一個人  都有大家嘅經歷  有咩就自己知   好多人  人前一個面  人後又一個面     如果你叫我一年先可以屌老婆一次  除非伴侣身體有問題   如果正常人一個   我自問做唔到  咁不如叫我離婚好過

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-15 12:41 PM 發表 查看引用來源  
有咗兩三次就會想三四次, 四五次, 五六次:071:
唔係話錯, 係應該咁o既:036:
認同妃妃

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-15 12:39 PM 發表 查看引用來源  
正解:071: 我都係由細俾人籐條伺候不過愈打愈反叛之嘛:027:
所以妳改左用妳男人支肉棒體罰妳囉   話時話  前戲之一動作   未插入前  我鐘意叫老婆佢地   用我條J  打吓個西  大概十零吓啦   之後先插入去   都有種話佢地比人屌 所以要打吓嘅感覺

引用:
原帖由 浪漫達人、 於 2019-5-15 02:11 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
     所以妳改左用妳男人支肉棒體罰妳囉   話時話  前戲之一動作   未插入前  我鐘意叫老婆佢地   用我條J  打吓個西  大概十零吓啦   之後先插入去   都有種話佢地比人屌 所以要打吓嘅感覺 ...
"老婆佢地"? 你有幾多個老婆
肉棒點會係罰呢:071: 受罰當然都係要用籐條啦
打西感覺麻麻, 反而射緊射完之後打面我比較中意:027:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-5-16 06:42 AM 發表 查看引用來源  
"老婆佢地"? 你有幾多個老婆
肉棒點會係罰呢:071: 受罰當然都係要用籐條啦
打西感覺麻麻, 反而射緊射完之後打面我比較中意:027:
老婆只得一個   另有一個女友    同佢地都玩過好多嘢嗱  輕度上虐待就一定走唔甩 佢地都好享受比我輕虐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆