上一頁下一頁
發新話題

國王遊戲

收藏  |  訂閱
53  6.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2017-6-17 10:57 AM 發表 查看引用來源

同搵男女朋友一樣囉! 由做普通朋友開始, 你唔好一開始就諗住識個女仔o黎點點點
至少我係咁, 我唔信果d 網上就咁搵返o黎玩遊戲o既人安全得去邊, 玩開果幾pair 本身都係好死黨o既好朋友,
咩都講得果種包括性事 ...
可能我同老婆只鐘意mmf 所以我地會唔急慢慢揀到岩心水先再了解男仔背景 所以唔揾sp朋友  一次就算 唔使拖泥帶水 不過對方一定要干淨清潔為主

引用:
原帖由 Chicchow 於 2017-6-17 01:20 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

其實好多人都係 只不過睇你點問
圈子細...都冇法子:029::029::029:

好似幾好玩咁bor。玩下遊戲warm  up下先

引用:
原帖由 francis852013 於 2017-6-17 11:54 PM 發表 查看引用來源

圈子細...都冇法子:029::029::029:
其實我都無sp 圈子 係靠上網或者落club識 不過落club 我老婆唔使揾大把人聊佢 到時自己揀邊個岩

引用:
原帖由 phillips 於 2017-6-18 02:04 AM 發表 查看引用來源
好似幾好玩咁bor。玩下遊戲warm  up下先
係好好玩 唔使齋隊甘悶 又可以自己製做變態懲罰做前戲 好似又有一次我老婆同佢朋友輸左 比人罰渣住個波按摩乳頭到下一盤完結 你話見到high 唔high

引用:
原帖由 Chicchow 於 2017-6-18 07:43 AM 發表 查看引用來源

係好好玩 唔使齋隊甘悶 又可以自己製做變態懲罰做前戲 好似又有一次我老婆同佢朋友輸左 比人罰渣住個波按摩乳頭到下一盤完結 你話見到high 唔high
High到爆

引用:
原帖由 phillips 於 2017-6-19 12:51 AM 發表 查看引用來源

High到爆
師兄有機會試試

引用:
原帖由 Chicchow 於 2017-6-19 08:12 AM 發表 查看引用來源

師兄有機會試試
暫時仲未遇到咁嘅機會

引用:
原帖由 phillips 於 2017-6-19 10:27 AM 發表 查看引用來源

暫時仲未遇到咁嘅機會
落club玩機會大d 我都係落club揾人

引用:
原帖由 Chicchow 於 2017-6-17 11:13 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

可能我同老婆只鐘意mmf 所以我地會唔急慢慢揀到岩心水先再了解男仔背景 所以唔揾sp朋友  一次就算 唔使拖泥帶水 不過對方一定要干淨清潔為主
其實我又反而覺得, 完全三唔識七o既無咁尷尬, 又變o左冇咁刺激囉 :122:
第一次玩果時, 仲記得抽中一個問題, 要形容一次包含o左d 不為人知o既辟好o既床上經驗,
全部d 人都係平時食飯唱k o既friend o黎o既, 真係醜死怪 :093:
我爆o左中意體罰 :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆