上一頁下一頁
發新話題

大摩馬房討論區第六章

收藏  |  訂閱
2.0k  433.3k

引用:
原帖由 meinhard 於 2016-7-1 09:43 PM 發表 查看引用來源
今日睇到嗰二公婆贏二場馬想嘔出嚟!

伹係2場都係摩大熱揹飛,似乎大家關係密切,其實轉馬房好平常,大家最终目的都係贏錢

引用:
原帖由 ablewin 於 2016-7-1 10:26 PM 發表 查看引用來源
各位師兄點睇今日頭場告東尼隻拍賣馬巴基之星,睇今日走勢外面評價呢隻馬係翠河二世,如告仔真係睇隻馬睇得咁高,睇下會否部署下季經典一哩甚至打比
始終對手只係新馬,而且馬匹有新鮮感往往跑高好多,和順超影/軍勇戰神都係初出跑得好,睇多2場先知咩料

馬主格係點就見仁見智,但競技英雄確係撚得好。鳳凰馬無寶不落,但下下校啱鐘數一擊即中,極少失手。對投注人士黎講呢啲都係好好馬黎。

引用:
原帖由 ablewin 於 2016-7-1 10:26 PM 發表 查看引用來源各位師兄點睇今日頭場告東尼隻拍賣馬巴基之星,睇今日走勢外面評價呢隻馬係翠河二世,如告仔真係睇隻馬睇得咁高,睇下會否部署下季經典一哩甚至打比
呢場始終係新馬賽,質素同進度參差。如果巴基係中長途,當然欠前速。

姿態係吸引,不過觀望下好啲。

聰明才智換雷神排3檔盡地一煲,但做咩要重戴頭罩呢?佢戴頭罩未試過上名!
恩格斯已退化,就算排4檔配潘頓,要硬撼永旺年年、軍歌等強敵也難以看好
衝鋒友呢隻愈跑愈差的水馬就更加唔駛睇!

引用:
原帖由 傻kcud 於 2016-7-4 09:40 AM 發表 查看引用來源
聰明才智換雷神排3檔盡地一煲,但做咩要重戴頭罩呢?佢戴頭罩未試過上名!
恩格斯已退化,就算排4檔配潘頓,要硬撼永旺年年、軍歌等強敵也難以看好
衝鋒友呢隻愈跑愈差的水馬就更加唔駛睇!
睇下又幫邊隻揹飛,恩格斯重配潘頓可能有轉機

引用:
原帖由 tomyeungsteve 於 2016-7-4 13:38 發表 查看引用來源

睇下又幫邊隻揹飛,恩格斯重配潘頓可能有轉機

D馬一退步就咪博反彈,同個夢想今季跌WATT跌成點有眼你睇!恩格斯季初兩連殿軍後6仗最叻都只係跑第6,前仗落2班都要輸4馬位,別寄予厚望!隻馬都係等掃格(暑假相信會退役並以應屆昆士蘭打比盟主EAGLE WAY入替)!

10/7煞科
一班(115-90)千六 沙田一哩錦標:喜蓮獎星 壯思飛 飛來猛
二班千四馬主協會錦標:無敵飛龍 威力川R4
三班千二:綠勇士(優先)
三班千四:御皇鷹(優先) 巨無霸R8
三班千六:君悅灣(優先) 車神R5
四班千四第一組:甜統(王牌)
四班千四第二組:駿馬翹楚(王牌)
四班千八:合拍飛龍

沙田一哩錦標
沙田一哩錦標
大魔頭
喜蓮獎星 133
飛來猛 129
壯思飛 119

告仔
醒目名駒 126

皮蛋何
火紅人 125

馬王輝
包裝鬥士 122

咸成
縱橫大地 118

老苗
人强馬勁 117

方仔
喜喜寶 116

引用:
原帖由 傻kcud 於 2016-7-4 02:13 PM 發表 查看引用來源

D馬一退步就咪博反彈,同個夢想今季跌WATT跌成點有眼你睇!恩格斯季初兩連殿軍後6仗最叻都只係跑第6,前仗落2班都要輸4馬位,別寄予厚望!隻馬都係等掃格(暑假相信會退役並以應屆昆士蘭打比盟主EAGLE WAY入替)!
我又無諗過要佢蠃,博佢跑個第三已經好好分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆