上一頁下一頁
發新話題

比個部門熟女經理乜左...update 14/1 p.57留反第1000個post比我寫

收藏  |  訂閱
919  369.6k

你就發達啦:smile_38:
快d打埋下集出黎

引用:
原帖由 cy246 於 2007-11-5 12:41 AM 發表
又係我呀........咁次比個部門熟女經理乜左.......
事原:
2/11 因我上司病左冇返工,由部門熟女經理同我一齊去應酬三個大陸客,一行
五個去食晚飯,原本由我同上司同大陸客食完就帶佢地去揼骨,但咁次 ...
得一房一換衫房點叫豪宅呀...有d問題woo

熟女都arm吖你:smile_40:

引用:
原帖由 car_smily 於 2007-11-5 10:42 AM 發表
熟女都arm吖你:smile_40:
有d熟女好正架 好似我舊同事都成39歲 好鬼死吸引

引用:
原帖由 10號仔 於 2007-11-5 10:48 AM 發表

有d熟女好正架 好似我舊同事都成39歲 好鬼死吸引
係咪好有女人味個d呢:smile_41:

引用:
原帖由 car_smily 於 2007-11-5 10:53 AM 發表

係咪好有女人味個d呢:smile_41:
係好有女人味
曾經我同佢都好fd 成日一齊行街 食飯 但當時冇諗過有咩發生 到左而家後悔到死呀:smile_22:

熟女......... 都可以好正既, 睇樓主咁講, 佢上司都算ok啦
邪惡d 諗, 又有野食, 佢又有錢 + 上司 喎......
冧得佢掂.... (加上自己做野要好啦), 可能可以坐直升機上位喎~ :smile_13:

引用:
原帖由 10號仔 於 2007-11-5 11:00 AM 發表

係好有女人味
曾經我同佢都好fd 成日一齊行街 食飯 但當時冇諗過有咩發生 到左而家後悔到死呀:smile_22:
有女人味既女人真係幾attractive架
我都想
但係呢d需要時間去浸:smile_39:

你有冇比佢食左呀/??

屌....講一半唔講一半....快D打埋佢啦..點等聽日呀....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆