上一頁下一頁
發新話題

[其他] <再戰大細波> 整場西甲先~! 希望又中啦

收藏  |  訂閱
78  6.6k

020823/01/2010
21:21
過關 入球大細
4X1
星期六 14 雲達不來梅 (主) 對 拜仁慕尼黑 (客)
大 [2.5 球] @ 1.60
星期六 15 曼聯 (主) 對 侯城 (客)
大 [2.5 球] @ 1.48
星期六 20 阿士東維拉 (主) 對 白禮頓 (客)
大 [2.5 球] @ 1.57
星期六 27 黑池 (主) 對 屈福特 (客)
大 [2.5 球] @ 1.75 $100

$100.00
非常多謝我的愛將朗尼!!!!!

如花好,WIN MORE~

你回來,我走路,我學你戒賭中

你WIN多D啦:041:

036424/01/2010
00:44
過關 入球大細
3X1
星期六 44 西維爾 (主) 對 艾美利亞 (客)
大 [2.5 球] @ 1.75
星期六 47 熱刺 (主) 對 列斯聯 (客)
大 [2.5 球] @ 1.62
星期六 52 華拉度列 (主) 對 巴塞隆拿 (客)
大 [2.5 球] @ 1.52 $50

$50.00
這是我的.....
我兩條8串1都抄左.........

回覆 22# percyng 的帖子

我冇戒賭, 係唔得閒賭而已:071:

回覆 23# 珞仔 的帖子

兄弟對巴塞大波有信心嗎~?

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2010-1-24 12:57 AM 發表 查看引用來源
兄弟對巴塞大波有信心嗎~?
我就覺得麻麻~
要西維耳大好過~

我ok既
8串1衰紐卡素客同格拉大.....唉
2條衰晒

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2010-1-24 12:55 AM 發表 查看引用來源
我冇戒賭, 係唔得閒賭而已:071:
唔得閒賭,都係冇買到,冇買到即係好好啦~

最近一兩個月輸左幾萬,好傷:026: 唔想再玩,一買就輸,唔買就中,忍唔到再買又輸,輸幾次1萬元=冇錢再玩:032: :032:

引用:
原帖由 珞仔 於 2010-1-24 01:01 AM 發表 查看引用來源
我ok既
8串1衰紐卡素客同格拉大.....唉
2條衰晒
其實應該對巴塞攻力有信心
但睇下往績, 好似.....大波唔抵買

引用:
原帖由 小JAn哥 於 2010-1-24 01:01 AM 發表 查看引用來源

我就覺得麻麻~
要西維耳大好過~
西維爾大波其實唔錯, 不過我冇買...:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆