唔明~~~同男友年半無性關係

收藏  |  訂閱
34  3.5k

引用:
原帖由 DoDoYee 於 2009-6-16 01:25 PM 發表 查看引用來源
其實我已經有d心灰意冷
最慘係雙方家長,都想我地結婚,佢都想,但我一諗到將來都係咁我就......唉!我又唔係會出去偷食嘅人
我都唔想因為呢d嘢分開同唔開心,因為我地真係生活得好開心但我心情好矛盾
有一個唔同自己搞嘢淨係顧住打飛機既老公已經係大問題,如果你性同愛分得開又唔同

不過個男人真係好古怪

點解你吾直接d問佢呢?

吾知佢係咪吾得
可能係早洩果d

不過一個男人佢吾想搞個女仔可能因為佢成日去找妓女
根本吾需要再同女朋友做
你明吾明?

肥吾想運動e個根本吾成直口
我係男性
好多男性朋友好肥都好like sex 的

你要問問你個男人
在此一提
很多會員會提你msn/電話等
借故而溝你/中出飛..
小心

引用:
原帖由 illness 於 2009-6-16 05:19 PM 發表 查看引用來源
不過個男人真係好古怪

點解你吾直接d問佢呢?
你覺得個男人會坦白?

回覆 13# DoDoYee 的帖子

試下去唔同地方....旅行/ 酒店
又話者你地一齊睇av...再扮入面既情節

引用:
原帖由 odmen 於 16-6-2009 05:22 PM 發表 查看引用來源
你覺得個男人會坦白?
不過好過問都吾問o係度猛咁估既

引用:
原帖由 illness 於 2009-6-16 05:21 PM 發表 查看引用來源
吾知佢係咪吾得
可能係早洩果d

不過一個男人佢吾想搞個女仔可能因為佢成日去找妓女
根本吾需要再同女朋友做
你明吾明?

肥吾想運動e個根本吾成直口
我係男性
好多男性朋友好肥都好like sex 的

你要問問 ...
我當然有問過啦!佢答佢自私,我記得第一次同佢ML或多次,佢都出唔到嘢,佢係唔係有問題?可能佢覺得打飛機比同我舒暢得多?呀~~~我唔知呀~~~

引用:
原帖由 有心有力 於 2009-6-16 05:29 PM 發表 查看引用來源
試下去唔同地方....旅行/ 酒店
又話者你地一齊睇av...再扮入面既情節
我地都試過旅行,但佢要响安全地方先可以(屋企仲要一定响床)
我有話睇,但係佢睇睇又唔睇,唔知想點

引用:
原帖由 odmen 於 2009-6-16 05:22 PM 發表 查看引用來源
你覺得個男人會坦白?
agree!我直接問,但佢唔直接答
其實佢個人小事又好大事又好,都收收埋埋,唔同我有咩唔對路,就忍唔住要問

引用:
原帖由 DoDoYee 於 2009-6-16 05:48 PM 發表 查看引用來源

我地都試過旅行,但佢要响安全地方先可以(屋企仲要一定响床)
我有話睇,但係佢睇睇又唔睇,唔知想點
咁妳地咪少左好多情緒,咁情況唔係心理壓力就真係悶左喎!

前往最後回覆