上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  48.9k

引用:
原帖由 足球神童 於 2008-8-4 12:48 PM 發表
咁重心係邊場,我過親關都................你明啦:071:
冇重心...只知希星好大机大波不過還是等玉版主先出吧:071:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-8-4 12:49 PM 發表
玉樹臨風:098:  
玉總.......呢姣(您好)

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-4 12:50 PM 發表

冇重心...只知希星好大机大波
同路:098: 波兄琴晚咩環境?

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-4 12:52 PM 發表

玉總.......呢姣(您好)
不太姣,比人千咗五萬幾分:032:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-4 12:47 PM 發表
支持波波開新店,講過笑話你聽,白蘭茵可能真係換左人,上次1.57入球大,正路開出,今次入球大細都係1.85,好似因各方面條件開到個大波咁好分,其實咪又係笑話一個,球隊又係果兩隊,你叫白蘭茵打防守就真係叫佢輸波好過 ...
大陳兄!信你喇:098:

引用:
原帖由 9498 於 2008-8-4 12:53 PM 發表

同路:098: 波兄琴晚咩環境?
我汁小小....但大陳佢地汁到嘔..你去我第五店爬下文就知 昨晚北歐波果D佢地六場中五場..:026:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-4 12:47 PM 發表
支持波波開新店,講過笑話你聽,白蘭茵可能真係換左人,上次1.57入球大,正路開出,今次入球大細都係1.85,好似因各方面條件開到個大波咁好分,其實咪又係笑話一個,球隊又係果兩隊,你叫白蘭茵打防守就真係叫佢輸波好過 ...
今日下午三時?????

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-8-4 12:56 PM 發表

不太姣,比人千咗五萬幾分:032:
今次諗唔到藷口同你要分:026::026:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-4 12:59 PM 發表

今日下午三時?????
ok。:131:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-4 12:57 PM 發表

我汁小小....但大陳佢地汁到嘔..你去我第五店爬下文就知 昨晚北歐波果D佢地六場中五場..:026:
吓.....留以唔到...只知到熱刺贏唔好買飛仔:096: 其它果d係咪pm料?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆