上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴甲

收藏  |  訂閱
121  3.9k

引用:
原帖由 tch742 於 2008-7-20 11:22 PM 發表
上次聽您講話讓球盤無咁高風險,主客和您都買咁多?
個盤其實半球合理,我唔建議重注玩這些賽事~~
您睇下客隊作客都未贏過,主隊主場2勝4和世@@暽L,加上往績主隊對華斯高其實有優勢,半球其實合理~~
同埋現在見d飛 ...
1.5x 開出既機率會提高,風險自然減低
多謝提醒 我自己有限額,輸極有個譜

另外,因為平時我見1.95 多數開讓 平/半.....所以覺得有趕客feel
咁我夜d睇下d飛數先:023:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-7-20 10:21 PM 發表
支持兩場都同路:098: :071:
引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-7-20 11:27 PM 發表
推推你去崖邊先!:036:
聽朝起身...一齊收錢啦:027:

馬後炮---法林明高VS維多利亞

維多利亞呢期大勇,對上兩場遇勁旅都能入波
法林名高上場已經俾你睇到,輸俾哥列迪巴呢支升班馬
注意!法林名高之前作客嬴到利斯菲體育會...(地獄主場俾佢破左)
而家作客升班馬唔係一粒都入唔到掛?
主因離不開重心人物離隊。
短期內唔好掂法林明高為妙
我上場開始都無買,睇佢唔起,但亦唔敢搞佢
同山度士一樣唔知幾時先會彈返起

恭喜晒~~~~~~~~~~:036:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-21 11:53 AM 發表
馬後炮---法林明高VS維多利亞

維多利亞呢期大勇,對上兩場遇勁旅都能入波
法林名高上場已經俾你睇到,輸俾哥列迪巴呢支升班馬
注意!法林名高之前作客嬴到利斯菲體育會...(地獄主場俾佢破左)
而 ...
24/7 維多利亞 主 1.72
鈕迪高 作客和果場係對 包尾既升班馬伊帕汀加
嬴果場係對 出晒後備既富明尼斯:028:

回覆 #25 gmmarco 的帖子

supprot:036: :071:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-18 09:29 AM 發表
19/7
]富明尼斯w
上季同法林明高同獲61分,而家一個第1一個18..,盡管法林明高兵力大增
但富明尼斯亦都唔係惹少
早前完全放棄專攻自由杯,自由杯落敗後立即積極搶分

奈可呢隊野唔多識踢作客,睇自由杯就知,經常靠主場追返
但亦睇到佢主場火力驚人

今次返返主場又係搶分既時侯啦:096:
今場名義上係作客,其實係中立場:035:
引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-20 10:13 PM 發表
20/7
帕拉尼恩斯w 1.95
]華斯高今季作客未嘗一勝
再者,以剛戰對戈亞斯既水準計,
事隔3日睇怕未能急速彈回,

盤路方面,
馬會開 讓球主客和,外面大圍都開半球
帕拉尼恩斯成績平平,甚至可以用"差" ...
再加上華斯高持續頹勢,一於趁佢病...:096:

直接取客w

24/7 富明尼斯 2.25

引用:
原帖由 tch742 於 2008-7-22 02:13 AM 發表
恭喜晒~~~~~~~~~~:036:
大家咁話,你呢排都好神:023:
引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-7-22 09:23 PM 發表
supprot:036: :071:
輸左唔好:086:我就得:097:

回覆 #28 gmmarco 的帖子

富明係我爱隊:071:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-18 02:15 AM 發表
無得跑馬仔

呢排專玩 巴甲覺得都幾易上手

而家試下專攻呢個聯賽:027:

#3   18/7 華斯高       主 1.55  L
#14 19/7 富明尼斯    主 1.57  W
#16 20/7 帕拉尼恩斯 主 1.95  W
#25 24/7 維多利亞     ...
維多利亞我都好鐘意支持下先!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆