上一頁下一頁
發新話題

我算係靚女嗎 ??! (update了新相)

收藏  |  訂閱
232  7.9k

女人唔同男人 , 女人就算有好感 , 都唔會行動 !!

而d衰男人就會背住你搞第2個
引用:
原帖由 識女仔1982 於 2008-5-28 02:24 AM 發表

我唔相信....每個男人都見一個愛一個

我覺得男女都有機會係咁...

引用:
原帖由 clong1 於 2008-5-28 02:26 AM 發表

....咁你都講得啱...不過一定唔係你所謂既男人...全部既男人

你即係話全部都咁衰 ??
引用:
原帖由 識女仔1982 於 2008-5-28 02:27 AM 發表

....咁你都講得啱...不過一定唔係你所謂既男人...全部既男人

引用:
原帖由 clong1 於 2008-5-28 02:26 發表

都唔一定架,女仔都會咁做

引用:
原帖由 <i>clong1</i> 於 2008-5-28 01:58 AM 發表<br />
<a href="http://www.linkgalleries.net/link/f9f1d8de/13042" target="_blank">http://www.linkgalleries.net/link/f9f1d8de/13042</a><br />
<br />
我算唔算靚 ?? <br />
<br />
如果算 , 點解d男人要咁衰 !!!
<br />
你係靚女!但唔會因為靚女而唔會識到衰男人﹐所以你唔好因為聽到甜言蜜語就做人女友!而認真睇清楚佢既人啊

引用:
原帖由 clong1 於 2008-5-28 02:44 AM 發表
你即係話全部都咁衰 ??
樓主識到男朋友未呀?:023: 好多個鐘喇喎

你個樣應該同男人既好壞無關係:023:

咁都唔算靚既, 呢個世界冇靚女囉

引用:
原帖由 <i>clong1</i> 於 2008-5-28 02:44 AM 發表<br /><br />
你即係話全部都咁衰 ??<br /><br />
<br /><br />
<br /><br />
咁緊係唔係啦!男同女都會有好人同衰人

張相個個幾靚,妳就唔知:071: :071: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆