[英格蘭] 號外))))_______阿查有say罕有分析______十個支持英格蘭u21開細的理由!!!!!!!!

收藏  |  訂閱
30  723

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-3-25 11:47 PM 發表
英格蘭U21.....1-0 / 2-0....入球細...:036: :036: :036:
2比0都唔錯:131:

引用:
原帖由 歌力阿查 於 2008-3-25 11:49 PM 發表

2比0都唔錯:131:
我只係信英格蘭-1贏

回覆 #1 歌力阿查 的帖子

响格嚟村[成人區]見過兄弟嘅頭像,但名就吾一樣:071:

我估應該係兄弟:041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-3-25 11:55 PM 發表
响格嚟村見過兄弟嘅頭像,但名就吾一樣:071:

我足跡編布大小論壇!!!

名字都有幾十個:030:

兄弟....好兄弟(國語)

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-3-25 11:55 PM 發表

今晚呢場點睇呀!!!危兄:025:

引用:

今晚呢場點睇呀!!!危兄:025:

引用:
原帖由 歌力阿查 於 2008-3-25 11:32 PM 發表

大家都有見解,罵乜鬼戰Y!!!傻豬,大家都成年人MA!!!

計個%就係咁計,但你計小左大圍因數啦!!!!

好似周日法甲最尾果兩場,計%係開細...個細又好鬼好鬼熱,合情合理.但結果又開大:028:
大細呢家野

曼聯對利物浦開大,車路士對阿仙奴開大,果陣邊有人估到~~~

引用:
原帖由 伊高斯 於 2008-3-26 12:01 AM 發表

大細呢家野

曼聯對利物浦開大,車路士對阿仙奴開大,果陣邊有人估到~~~
正常英超強隊對決,開細多:025:

回覆 #26 歌力阿查 的帖子

行貨 半埸主,半埸會有1至2球交收,半埸入球大細中位數1球,入球大可以大咬 全埸當然係入球大啦.

波膽.3:1或4:1 就係咁簡單.

頂!!!
英軍入一球都咁難!!

仲諗住綿上tim花........:023:

前往最後回覆