上一頁下一頁
發新話題

馬迷進級隻揪隻---4强<--四強重賽吾選馬

收藏  |  訂閱
46  3.8k

引用:
原帖由 nwm84 於 2007-6-27 12:54 AM 發表

咁你又慘d既,你有一隻係跑第2
:096: 我怕又同{分}:071: 四個一齊出線!到時唔係{隻揪}係{圍揪}:096:

附件

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-27 12:58 AM 發表

:096: 我怕又同{分}:071:  
又同分就黎個決賽群揪

引用:
原帖由 zumger 於 2007-6-27 12:59 AM 發表

又同分就黎個決賽群揪
:044: 咁{激}:044: 好玩呀:071:

附件

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-27 01:04 AM 發表

:071:

附件

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-27 01:04 AM 發表

:027: 吾知2p,3p,定4p呢?

引用:
原帖由 zumger 於 2007-6-27 01:06 AM 發表

:027: 吾知2p,3p,定4p呢?
:071: 今日{蘋X日報}頭版5P呀:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-27 12:58 AM 發表

:096: 我怕又同{分}:071: 四個一齊出線!到時唔係{隻揪}係{圍揪}:096:  
我都想玩圍揪,真係都幾激吓!!仲要玩晒10場馬:071:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-6-27 01:12 AM 發表

:071: 今日{蘋X日報}頭版5P呀:096:  
果條[𡃁妹]仲勁過超續集,超人都係一個打三個,但呢位[神奇女俠]竟然以一敵五:044: 利灰:071:

而家啲𡃁妹好狼,連[阿叔]都想[嗒],好彩小弟已經年過[十一],吾係硬.:044:

橫眉冷看干夫指
上浦福星 P
能源之光 落弟
有才有勢 落弟
堅毅   P

YO
第 1 場  3 ) 上浦福將   ---   落第
第 2 場 11) 能源之光   ---   落第
第 3 場  5 ) 有才有勢   ---   落第
第 4 場 12) 堅毅         ---   落第

引用:
原帖由 zumger 於 2007-6-27 08:13 AM 發表
橫眉冷看干夫指
上浦福星 P
能源之光 落弟
有才有勢 落弟
堅毅   P

YO
第 1 場  3 ) 上浦福將   ---   落第
第 2 場 11) 能源之光   ---   落第
第 3 場  5 ) 有才有勢   ---   落第
第 4 場 ...
咁就一定冇同分都機會啦:096:

等小弟分析下出線機會先...

結果1---上浦福星,堅毅兩隻都入位置---橫眉win(6分對0分)

結果2---上浦福星,堅毅只有其中一隻入位置---橫眉win(3分對2分)

結果3---上浦福星,堅毅兩隻都唔入位置---YOwin(0分對4分)

睇落去橫眉會佔上風:097: 即係跑完第一場可能就分到勝負...
以上對賽分數並沒有考慮能源之光,有才有勢,因為對出線冇影響:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆