上一頁下一頁
發新話題

有感而發

收藏  |  訂閱
91  5.1k

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 03:08 PM 發表

goedwin:

you will lucky lar, you will win win lar, because I pray for you. god bless you.

best regards
amy:098: :098: :098:  
多謝你帶給我的力量:023: :023: :023:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 03:08 PM 發表

GOEDWIN兄講得好啱KA,始終嬴$起.兜兜轉轉}},啱啱賭過頭3年我嬴緊3萬,而家都唔只輸LEI個數.
我中五個陣$170買3串7Q 中左6萬幾蚊:131: 咁多年輸番凸凸凸凸凸凸凸凸la..........

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 03:16 PM 發表

諗就真係成日諗,但要有D甘概決心真係好難,甘有冇中先??
都有中架,但輸多贏少...

:131:
引用:
原帖由 goedwin 於 2007-6-18 03:25 PM 發表

我中五個陣$170買3串7Q 中左6萬幾蚊:131: 咁多年輸番凸凸凸凸凸凸凸凸la..........
wa:131: ,O靚仔有甘多$真係唔CHI點洗KA.
真係唔識唔冼諗甘多,買完就算,收得重金:131:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 01:19 PM 發表
小第賭齡都有十年頭了,總括黎講一定係輸多嬴小,雖然小第自覺比身邊朋友較為熟悉馬性,但總比身邊朋友嬴得小而輸更多,不其然會想起鏢叔有句格言:{馬場係專收叻仔概地方},lei句話真係發人心醒,自己住住在選馬概時候 ...
我一早咁做,2至3倍馬可以賭W,半冷馬賭齋位置,吾係實吾夠啲馬仔玩:029:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-6-18 03:25 PM 發表

$170買3串7Q 中左6萬幾蚊?:044: 仲係中五?:044: 兄弟好有賭運,注定同[馬]有緣:041:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 13:19 發表
小第賭齡都有十年頭了,總括黎講一定係輸多嬴小,雖然小第自覺比身邊朋友較為熟悉馬性,但總比身邊朋友嬴得小而輸更多,不其然會想起鏢叔有句格言:{馬場係專收叻仔概地方},lei句話真係發人心醒,自己住住在選馬概時候 ...
小弟賭馬都有十幾年, 早七、八年前都經過你呢個時期, 重越睹越大一發不可收執, 最後停止賭馬兩個多月以解困景, 期簡當然心癢難平, 但一想起自己嘅過錯, 就痛心疾首啦... 時光飛逝, 心情開始平靜下來, 慢慢想起之前選馬方式, 發現自己鍾情如冷門边線馬, 還會重鎚投注冷門馬, 有信心馬返而細小投注, 一贏就要大大鑊要馬會死嗰隻, 當然最後更係死自己啦! 其實我並唔係唔識選馬、唔識贏錢... 只是貪念引致用錯投注方法。之後, 我作出一個改變「大改變」, 每個賽事日只重鎚買一場有信心嘅P, 如果有D冷馬嘅心水, 最多買條2×3QP投注$10, 唔會再有無為投注, 用了呢個方法後, 直至現在為止, 七年已來全部正數過終點, 可以話係未嘗一敗。(這個只是小弟一些苦歷, 加上分享一些賭馬方法, 希望大家會一一明白)
       我想係呢道同大家計一條小數, 算一個月有8個賽馬日, 每次投注$500一個月共$4000, 如一個月你只中5次, 算每次P派彩$20一個月共收$5000, $5000 - $4000一個月共贏$1000, 一季賽馬10個月共贏$10000, 咁樣大家到年中時, 就會發現有一個小獎金, 係咪好另大家開心啦! 請大家都嘗試做一個投注統計表, 保証你們會有一個意外驚喜! (希望各位明白, 賭馬係長期戰鬥, 絕不能急如一時)

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-18 02:51 PM 發表

\

Hi  annunes:

can you teach or explain to me what is 雙膽餐單T... etc.

I want know more this method.

best regards
AMY
amy,其實我唔想講你g,唔想你識咁多玩法,但你問到,我一定答,雙膽餐單T = 正確黎講係用 同一場既其中兩隻馬做膽,拖哂同一場既其他所有馬(俗稱全餐,一場14隻馬為例,用左兩隻馬做膽,拖哂剩低既12隻馬),只要兩隻做膽既馬入到頭3名(不計次序)就一定中..就係咁..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 16:32 發表

amy,其實我唔想講你g,唔想你識咁多玩法,但你問到,我一定答,雙膽餐單T = 正確黎講係用 同一場既其中兩隻馬做膽,拖哂同一場既其他所有馬(俗稱全餐,一場14隻馬為例,用左兩隻馬做膽,拖哂剩低既12隻馬),只要兩隻 ...
三哥, 我學到嘢啦!
現在即時打去買:096:

hei兄! 要緊持呀!
我會支持你架!:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆