送給想出POST既巴打一些意見

收藏  |  訂閱
37  2.3k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 07:46 PM 發表

呢度各兄弟選馬各有特色,已經好過好多馬經,仲有交流添!:071:
都係教主領導有方

引用:
原帖由 陳雄明 於 2007-6-18 08:00 PM 發表

都係教主領導有方
我地都係互相啟發,我都無話贏硬,只係拿點心得出來,大家研究!

引用:
原帖由 陳雄明 於 2007-6-18 07:35 PM 發表

太多人依賴賽日報章所謂貼士~望住排位貼士以為有筍𤪻~敢問有幾多人有買排位版~

仲有一點~好多人輸左小小聲~贏左騎騎笑~~從不賽後檢討~輸龩邊~贏咩條件?~

做功課贏左特別英雄感~~睇跑馬唔單只睇呢場~ ...
當d人輸到傻傻下,冇哂方向感,報紙既貼士就係唯一指路燈,得唔得就睇佢運氣..:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 08:53 PM 發表

當d人輸到傻傻下,冇哂方向感,報紙既貼士就係唯一指路燈,得唔得就睇佢運氣..:030:
係呢度邊個會報紙?:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 09:09 PM 發表

我囉..:086: :071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 21:09 發表

重有我...
還會保留一季添!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-18 09:58 PM 發表

重有我...
還會保留一季添!
好心你儲係電腦咪得囉!留來毆蟲呀!:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 22:03 發表

有時睇料放便D, 唔使係電腦開幾版

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 07:15 PM 發表

呢度係咁啦!唔回唔緊要,睇你對自已咩要求,想贏錢證明自已能力、抑或過過馬評家癮,我係後者因我想學打字,你叫我認真去學,十年都打唔到一句,但寫馬反而有點推動力,最緊要對自已有信心,勝利一方必屬我 ...
我出POST其中一個目的真係為佐練[打字],而家打字快佐,但始終對電腦都係吾識點用:032:

教主啲[馬仔數據],自己部XP睇吾到:032: 呢度自己[給]襯落嚟嘅馬料,冇一次可以開到出嚟欣賞,真係[老味雞]:032: 我呢期又要做[隠閉中年],,呢期開[腦]做對數,睇到眼凸:044: 一有時間,要去[電腦區]學番多少料先得,最多吾寫[BLOG]:029:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 10:03 PM 發表

睇[報紙]係另類享受,冇壓迫感,又可去帶埋入[次所]諗屎計,簡直一流享受,一路睇時一路爆,𣈱通非常:096:

前往最後回覆