上一頁下一頁
發新話題

[德國] 一個超理想ge上盤你敢唔敢買~

收藏  |  訂閱
126  3.9k

我都買少少支持,多謝國寶兄,
因為有唔放心,少注$500算啦,
[危檢]兄果邊買多左=.=

尋日跟國寶兄買左大細都中左:098:今晚梗係跟啦.齊齊嬴錢:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-11-7 07:41 PM 發表
漢堡無買,不過支持國寶 兄.
呢場相信都唔會多人夠胆買~:071::071::071:

引用:
原帖由 cpso88 於 2006-11-7 07:41 PM 發表
支持!
引用:
原帖由 anti-hkjc 於 2006-11-7 07:41 PM 發表
支持國寶!!
信心指數比昨天80%還多了8%
我撐你, 國寶!!
多謝大家ge支持~:cool::cool::cool:

引用:
原帖由 動漫仔仔 於 2006-11-7 07:46 PM 發表
我都買少少支持,多謝國寶兄,
因為有唔放心,少注$500算啦,
兄果邊買多左=.=
唔緊要啦~:cool::cool::cool:
最緊要係有錢贏~:098::098::098:

引用:
原帖由 戰聖 於 2006-11-7 07:56 PM 發表
尋日跟國寶兄買左大細都中左:098:今晚梗係跟啦.齊齊嬴錢:071:
希望今晚能順利取勝啦~:098::098::098:

國寶哥..我本來想買史特加...但睇完你個post..我就唔買lu...決定呢場唔touch....
thx你先...今晚重有冇第二場揀呀??煩惱哂..

引用:
原帖由 stone123 於 2006-11-7 08:09 PM 發表
國寶哥..我本來想買史特加...但睇完你個post..我就唔買lu...決定呢場唔touch....
thx你先...今晚重有冇第二場揀呀??煩惱哂..
多謝閣下對國寶ge信任~:093::093::093:
國寶每日post只得一場咋,唔好意思~:095::095::095:

我都唔係太敢跟呀,史特加太勁na...

上一季兩隊作客贏..前季主場贏,..分明是友好球會啦..現在漢堡有難..分分鐘會派分比佢...但我估又不可以做得太揚..我估和波!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆