上一頁下一頁
發新話題

[德國] 今日介紹[布倫瑞克][細]--[危險]

收藏  |  訂閱
84  1.8k

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-11-7 07:39 PM 發表

支持~
買細等完場:094:
let's win $$$ together :096:
第10埸您單T,Q乜都[中]晒啦:098:可以買波啦:036::036:
好彩[危險]响馬圈都[執]1千6百6,呢期有運.

其實我係咪都要學識埋買馬?
慚愧
我完全唔識 =.=""""

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-11-7 06:55 PM 發表

四眼輝兄,去睇吓既自傳,包您有得益.:041::041:
我有睇呀,,,,:131:

support support ~ win together!!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-11-7 11:03 PM 發表

第10埸您單T,Q乜都晒啦:098:可以買波啦:036::036:
好彩响馬圈都1千6百6,呢期有運.
我都中呀,,,咁晚,,,,

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-11-7 11:03 PM 發表

第10埸您單T,Q乜都晒啦:098:可以買波啦:036::036:
very good for him and you too, haha :036:

support your 布倫瑞克 [細] :071:

引用:

thx 危險兄~:094:
多得你地 先有d運仔贏
所以今晚可以跟你同國寶:097:
今晚我地贏馬 + 仲有波贏啦~:036:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2006-11-7 11:13 PM 發表

very good for him and you too, haha :036:

support your 布倫瑞克  :071:
haha~thx 你都有贏:122:
今晚仲夠唔夠膽黎雲達?
大家贏多d~

support!!

yeah....
support support !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆