上一頁下一頁
發新話題

[其他] 關於西兄o既盤路教學表~~~

收藏  |  訂閱
99  3.0k

[email protected]

Thank a lot!

引用:
原帖由 kam____fai 於 2006-9-26 03:00 AM 發表
大家係咪傻左=.=
你地有冇睇過內容架....
bbqboy係叫你地自己add西兄,
自己問西兄拎....
你地一個2個post晒自己個e-mail出黎仲乜野.......?
即管試下問下咁解姐,問多句又唔駛錢:014:
有好野咪share下睇下啱唔啱用囉,,,,大方 or not?

send me please thx

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-26 04:04 AM 發表

即管試下問下咁解姐,問多句又唔駛錢:014:
有好野咪share下睇下啱唔啱用囉,,,,大方 or not?
我係話大家都無睇過bbq 講乜,
大家只顧自己利益,又唔顧下人地感受,
你地睇唔睇到bbq內容入面:
"因為就咁睇d字都好多,仲要係幾個文件files,
所以大家唔好再pm我,唔好msn add我問我比西兄個表,
已經開始覺得煩,如果大家有心想學睇盤,
就應該自己msn / email 比西兄叫佢比你,"
我覺得就係依種態度都已經令西兄同其他有心人對依個論壇感到極之失望

引用:
原帖由 kam____fai 於 2006-9-26 05:07 AM 發表

我係話大家都無睇過bbq 講乜,
大家只顧自己利益,又唔顧下人地感受,
你地睇唔睇到bbq內容入面:
"因為就咁睇d字都好多,仲要係幾個文件files,
所以大家唔好再pm我,唔好msn add我問我比西兄個表,
已經開始 ...
都係果句: 即管問下姐
順手再問: kam____fai兄,你有冇?哈哈~
有就不妨交換下(我用西sirsend比我既15/20/25倍率表黎同你share!)

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-26 05:15 AM 發表

都係果句: 即管問下姐
順手再問: kam____fai兄,你有冇?哈哈~
有就不妨交換下(我用西sirsend比我既15/20/25倍率表黎同你share!)
=.=我睇完依個post先add 西兄落msn的,點會有野同你交換到

厲害!~:001:
今朝一訓醒就即刻去開左個E-MAIL,見到西野兄有覆我,
我都收到了,真係一個字形容!~絕!!!!:007:
我都同意bbqboy唔好亂咁send比人,
應該都有唔小人有個表,雖然西野兄冇講到唔可以send比其他人,
但始終都唔係咁好,如果西野兄要俾網友就應該由西野兄開post,
我地收到盤路表既朋友,大家都要尊重原創者,
我同bbqboy諗法一樣,睇得到西野兄用了好多心機編寫出黎,
西野兄25歲就有咁既能力,強呀!~
anyway,係度真係多謝西野兄用咁多時間整左樣好東西出來俾網友,
多謝!~:024:;)

我都想要

引用:
原帖由 專偷女人心 於 2006-9-26 08:44 AM 發表
厲害!~:001:
今朝一訓醒就即刻去開左個E-MAIL,見到西野兄有覆我,
我都收到了,真係一個字形容!~絕!!!!:007:
我都同意bbqboy唔好亂咁send比人,
應該都有唔小人有個表,雖然西野兄冇講到唔可以send比其他人,
但始 ...
支持原創..西兄真係好好好好好人,:007::007::007:
將咁多年來心得好同人分享,:017::017::017:
真係無私精神,服務人群,:003::003::003:
教睇盤果度睇左好耐先明,:embarrass:embarrass:embarrass
但係個盤路表真係好正,;););)
用黎比較埋睇盤簡直一絕,:017::017::017:
仲有其他資料,冇咁上下功力真係做唔到:018::018::018:
感覺到西兄放在好多心機係度,
大家要珍惜西兄送俾我地既野,
我都係度多謝西兄送左一份好正既禮物俾我,thx..:013::013::013:

我都收到喇~~哈哈~~~
真係佩服西兄無私既偉大,我相信唔係好多人做得到~
anyway,多謝西兄既盤路表,我一定會將佢當寶咁日睇夜睇~~
唔會浪費你送比我地既好料~~正呀~~;););)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆