上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

西兄真係謙厚,
其實我都係好近其先買波, 所以好多野都唔識,
你的資料對我地好多人都好有用

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 09:33 AM 發表

睇盤有分幾種,例如初盤,轉盤,尾盤,鬼盤等,我簡單介紹我地會注意邊2個盤,首先初盤就係開盤前第一個倍率,最好參考下英國果邊D搏彩公司,推介你看Redbet,Betfair,因為大部份地方都跟他出發,所以都看 ...
咁我又想問下看到初盤後,我又應該怎樣做分析?那裡有重要的資料??(應該做什麼)
怎樣分值唔值咁既倍率
如果妳咁講,咁咪唔係一般人都做得到囉??

就好像你上次的TIPS中,有很多場我都唔明點解妳會推介那一隊

請指教

西兄 支持你啊
永遠support....期待你的神燈....

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 09:48 AM 發表

咁我又想問下看到初盤後,我又應該怎樣做分析?那裡有重要的資料??(應該做什麼)
怎樣分值唔值咁既倍率
如果妳咁講,咁咪唔係一般人都做得到囉??

就好像你上次的TIPS中,有很多場我都唔明點解妳會推介那一隊 ...
我都想學下野...
thx

引用:
原帖由 士多啤黎 於 2006-9-19 09:41 AM 發表
西兄,幾時會再有tips呀?我最近輸得好慘呀...
我想過幾天吧,因為這幾天都沒小弟跟開的球賽,有都只會是數場,或者明天都可以拿來一起分享,一起研究吧!最近輸得這麼多就要先暫停一下,因為沒一個清晰的頭腦,賭錢枉枉看不出想要的東西!切記,小賭怡情!:005:

引用:
原帖由 哈姆雷特 於 2006-9-19 09:43 AM 發表
哈哈
西兄
你好受歡迎
但同時都換黎一定的壓力
加油呀你要
哈哈
受歡迎只是巴打比面而已,壓力就暫時都沒有!:005:

引用:
原帖由 mochichito 於 2006-9-19 09:45 AM 發表
西兄真係謙厚,
其實我都係好近其先買波, 所以好多野都唔識,
你的資料對我地好多人都好有用
總會有第一次的,加油做多點功課,收獲就會多一點,我們一起努力吧!:005:

我想問下...點先係鬼盤 ??點睇..?
thx

無跟開賽事誤緊要,就拿西甲個兩場黎做教材,點樣分析到馬體會及愛斯賓奴會開出,請指教,西野兄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆