上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獨家堅料!!!!又幫下brother又win錢先!!~9/9

收藏  |  訂閱
192  12.1k

即使佢中唔中波
跟唔跟呢d野都係自己決定o既....
人地都係分享一下ge je
即使997佢吹下水
呢到咁多人ge得失唔係因為佢買左幾多ma....
係欣賞佢ge分享....

many thx buddy

your tips are great~!

引用:
原帖由 ASHLEE 於 2006-9-9 01:47 PM 發表
即使佢中唔中波
跟唔跟呢d野都係自己決定o既....
人地都係分享一下ge je
即使997佢吹下水
呢到咁多人ge得失唔係因為佢買左幾多ma....
係欣賞佢ge分享....

同意你小部份講法,不過我都勸大家唔好跟太多,
明眼人一睇就知呢條係水怪,佢好命,比佢鳩up2次都中,
如果頭一次唔中你估佢敢唔敢再放d流料出來,
大家當佢神咁拜,遲早死....

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 01:34 PM 發表
@@扮西晒野,無可否認你貼2次都中,不得不認,不過係你d心水就唔好話堅料,又係邊度收,
最好笑就係你話贏幾十萬,贏1千幾百我都會信,但係誇張到咁就唔多信,
唔駛下下都將自己投注加多2個零係後面,真係笑死人,今日你貼 ...
你唔信可唔跟..我地就win錢..唔知你會做咩呢..唔好跟我買lo...咁咪

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 13:52 發表

同意你小部份講法,不過我都勸大家唔好跟太多,
明眼人一睇就知呢條係水怪,佢好命,比佢鳩up2次都中,
如果頭一次唔中你估佢敢唔敢再放d流料出來,
大家當佢神咁拜,遲早死....
哩度都係俾大家俾心水o既o者 ...
邊有人敢講話中硬o既先 !

我都冇跟佢買o架 ....
不過我知道 ...真係有好多人會唔識自制 ...
但哩 d 都係個人問題 ....
你有你o既 point o既 !!

希望大窕都嬴多 d !!:cool:

引用:
原帖由 tempo997 於 2006-9-9 13:54 發表

你唔信可唔跟..我地就win錢..唔知你會做咩呢..唔好跟我買lo...咁咪
我買o左和 ....唔想你中 .... :007:

引用:
原帖由 tempo997 於 2006-9-9 01:54 PM 發表

你一定贏到錢啦今日,輸鳩死你呀,仲累人,
係你自己心水就大方d同人講,人地跟唔跟一件事,
就唔好講到d堅料又話獨家收番黎,你睇下你連分析一場賽事既能力都冇,
鳩up,遲早輸死你,你睇人地國寶兄,幾長細咁分析,無論人地中唔中,
我覺得佢都好過你,最睇唔起就係你呢d水王係度亂咁吹...唔想睇住你死先單聲你知,
唔係遲早一定訓街....保重呀小朋友

引用:
原帖由 wahshan 於 2006-9-9 01:56 PM 發表

哩度都係俾大家俾心水o既o者 ...
邊有人敢講話中硬o既先 !

我都冇跟佢買o架 ....
不過我知道 ...真係有好多人會唔識自制 ...
但哩 d 都係個人問題 ....
你有你o既 point o既 !!

希望大窕都嬴多 d ...

真係開心,終於有人明我講乜,想話比大家知,但係睇見大家都咁肓目支持,實在覺得好笑,
總之,一句講晒,大家小心...

扮西晒野你....收.....皮.....啦!!同你個名一lun樣呀!扮西晒野!你唔lun信咪唔好lun跟囉!響到嘈生晒做咩lun野呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆