個個男人都愛露出?

收藏  |  訂閱
38  6.8k

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-1-21 01:23 發表 查看引用來源
話說,有次跟左個男人返家,佢屋企好近行車天橋,一打開窗就車來車行。

佢就話玩下刺激野,要同我窗台上做愛。

二話不說,就抱左我上窗台,一係錫一邊除衫......我話唔好,佢話唔緊要,D車行左冇得行返轉頭....

於是,佢就用狗仔式 ...
你真係乜都玩過

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-1-22 11:13 發表 查看引用來源

佢話比人影到都冇所謂
講就話任比你影的,刺激好多架.... 其實佢應該睇過冇事的

呢樣我又吾得喎,每個人都有正常生活架嘛,比人影到會影響到屋企人就吾好啦
引用:
原帖由 卓盈 於 2020-1-22 11:13 發表 查看引用來源

佢話比人影到都冇所謂

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-1-22 11:14 發表 查看引用來源

好似男人心態都是一樣
唔一定
但同意有刺激感
條女樣同身材越好而佢性格又中意下賤玩法既就越想露佢出去

晌外地 d 天體村 pair pair 都就地玩, 沙灘就更多呢 d 場景, 女士們好隨時隨意幫佢個男人含, 有觀眾睇住插或玩口爆係幾刺激呢, 又或者各有各造但又俾隔離果 pair 一路比拼係另一種 feel...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-1-27 08:14 發表 查看引用來源
晌外地 d 天體村 pair pair 都就地玩, 沙灘就更多呢 d 場景, 女士們好隨時隨意幫佢個男人含, 有觀眾睇住插或玩口爆係幾刺激呢, 又或者各有各造但又俾隔離果 pair 一路比拼係另一種 feel... ...
你都玩過? 可以交流下wo

引用:
原帖由 iyarashiinoyaro 於 2020-1-27 06:58 發表 查看引用來源

唔一定
但同意有刺激感
條女樣同身材越好而佢性格又中意下賤玩法既就越想露佢出去
條女樣同身材越好而佢性格又中意下賤玩法既就越想露佢出去<<<<<< WHY?

引用:
原帖由 卓盈 於 2020-1-21 01:47 發表 查看引用來源

做女人要識做囉,如果男人喜歡都要配合
甘你自己都有感受架?!
唔係佢話咩就咩
不過都係要睇你自己啦

露出好玩呀⋯⋯但宜家會驚俾人影

引用:
原帖由 yung89 於 2020-1-28 11:18 發表 查看引用來源
甘你自己都有感受架?!
唔係佢話咩就咩
不過都係要睇你自己啦
上到房就肉隨鉆板上

前往最後回覆