上一頁下一頁
發新話題

油麻地新樓上竇

收藏  |  訂閱
83  22.7k

引用:
原帖由 gerson161 於 2019-12-19 15:03 發表 查看引用來源
樓主俾多D提示,會多好多「熟客」
呢度唔俾㗎

回覆 1# dcat20 的帖子

ching, can you pm me the contact?  Thanks!

引用:
原帖由 19peterman 於 2019-12-23 17:30 發表 查看引用來源
ching, can you pm me the contact?  Thanks!
今日再去,但係上次個𡃁妹已經冇喺度。

於是我求其是旦搵另一個𡃁妹做。

我見佢乖巧、聽話,就試吓問佢有冇額外招呼。

點知佢話有。

事後,佢話佢另外一個姊妹都有。

我問,外面嗰個?

佢話,係吖。

佢哋嚟幾日睇吓呢度生意點,假如少人客就未必再嚟㗎喇。

呢幾日試埋另外嗰個先。

引用:
原帖由 mikekophone 於 2019-12-31 23:15 發表 查看引用來源
做咗另外一個女仔。

我直接問佢,係咪有額外招呼?

佢問,你點知嘅?

我話妳同事講嘅。佢有啲啲意外,話呢度唔俾嘅。據佢所知得佢同另外一個一齊嚟嘅女仔有額外招呼,另外啲女仔有冇做佢就唔知喇。

佢問我,係咪要做呢種?

我話係。

極好反應,而且以我經驗,啲反應真嘅,唔係扮。

見同佢砌嗰陣感覺極佳,我問佢仲會唔會嚟呢度做。

佢話要睇埋呢幾日,好似尋日咁,示威攪到冇人嚟。假如日日係咁,就真係要諗過仲嚟唔嚟。

我話咁啱尋日假期啲人示威啫。

佢話如果呢幾日都冇生意就要諗吓值唔值得嚟做嘢。

香港咁落去都幾大鑊。啲人唔出嚟玩,攪到啲場冇生意,啲女仔唔嚟做嘢,香港啲麻甩佬少咗嘢玩,做成惡性循環。

麻甩佬都要攪番個X色經濟圈至得喇😅

額外招呼,講到咁隱悔,仲以為雙飛阿後庭阿內射阿之類, 搞到我由頭再爬返哂全部內文,原來即係開大遮下話?

即刻咁,香港而家係好大獲無錯,不過如果你個大獲淨係止「再咁落去麻甩佬會無囡囡玩」,你真係好幸福。

回覆 1# dcat20 的帖子

師兄,有地址提供嗎🤤

回覆 25# dcat20 的帖子

師兄,有地址提供嗎🤤

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-1-2 15:51 發表 查看引用來源
做咗另外一個女仔。

我直接問佢,係咪有額外招呼?

佢問,你點知嘅?

我話妳同事講嘅。佢有啲啲意外,話呢度唔俾嘅。據佢所知得佢同另外一個一齊嚟嘅女仔有額外招呼,另外啲女仔有冇做佢就唔知喇。

佢問我,係咪要做呢種?

我話 ...
有冇個場聯絡方法?
兩part收幾錢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆