上一頁下一頁
發新話題

終於明白女人點解係水做

收藏  |  訂閱
71  15.0k

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-9-11 01:26 PM 發表 查看引用來源

如果你做到噴水,我諗你都可以搵錢同時又有得玩XD
要有合適的對手好重要

個水制每個人都一樣?有問按摩師?

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-9-11 01:25 PM 發表 查看引用來源

咁我就唔知啦,我都係第一次試
但我自己本身都有玩棒棒
按摩棒個高速頻率黎磨豆豆,在加埋手指插,咁就噴水了,唔知位按摩師係咪咁樣令你噴呢?

引用:
原帖由 Mic~ 於 2019-9-11 03:59 PM 發表 查看引用來源

我估佢哋都係臨噴之制就推開咗我哋
話太刺激頂唔順...
真係俾佢哋激死😆😆
要好信任對方,咩都唔好諗,放鬆成個人先潮吹到
試吓較暗D燈,或者比D嘢佢做,例如比你碌嘢佢含/要佢自己拎住震旦震豆豆,等佢唔好諗其他嘢

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 11-9-2019 17:13 發表 查看引用來源

要好信任對方,咩都唔好諗,放鬆成個人先潮吹到
試吓較暗D燈,或者比D嘢佢做,例如比你碌嘢佢含/要佢自己拎住震旦震豆豆,等佢唔好諗其他嘢
我都覺係因為對方未完全投入到
所以每次臨噴之制就開始緊張起嚟推開咗我...
環境因素真係好大影響

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-9-11 01:28 PM 發表 查看引用來源

所以功力深厚就做到,我之前好多個都好似你咁,但呢個按摩師好務,不過臂力真係唔少得
仲要有腕力呀C姐 :smile_o10:

我反而想俾學費學....:smile_13:

引用:
原帖由 thomasC123 於 2019-9-11 07:31 PM 發表 查看引用來源
我反而想俾學費學....:smile_13:
搵個好既partner慢慢累積經驗就可以, 我都係咁學。

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-9-11 12:17 PM 發表 查看引用來源
早排係香討睇到一位師姐講【私按】睇到佢既分享好正,於是我就pm佢問按摩師既資料啦,隔左一排我終於行得開,我就約按摩師試下佢手勢同埋佢既特別技能XD
小妹本人都幾中意sex,所以都有少少經驗,但就係未試過有人令到我噴水,我一直都好想試,直到我遇到佢
早兩日到左我地約定既日子,我早一個鐘去拎左房先,上到房我就沖定涼,換好衫,係房噴左少少香水,搞掂晒我就同按摩師講我已經係酒店等緊佢
佢一黎到,比我 ...
你都講得岩既
我都想拜佢為師🤣

想試下,好正咁。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆