上一頁下一頁
發新話題

引導老婆進入瘋狂狀態

收藏  |  訂閱
122  30.1k

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-14 10:28 PM 發表 查看引用來源
男人、女人咪一樣,邊個男人唔想屌第二條女吖,我老婆成日口講凈係鍾意俾我屌,試下第二個屌入去,我包佢擘到個西有咁大得咁大俾人屌,3p佢都得呀! ...
我老婆初初都係咁講啦,吊到佢慶晒啦, 多一兩碌9出現, 佢咪照放入口

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-14 10:28 PM 發表 查看引用來源
男人、女人咪一樣,邊個男人唔想屌第二條女吖,我老婆成日口講凈係鍾意俾我屌,試下第二個屌入去,我包佢擘到個西有咁大得咁大俾人屌,3p佢都得呀! ...

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-14 10:40 PM 發表 查看引用來源

我老婆初初都係咁講啦,吊到佢慶晒啦, 多一兩碌9出現, 佢咪照放入口
我必須事前做好多工夫,知道老婆接受目標人物先會出招⋯⋯

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 10:43 PM 發表 查看引用來源
me too... 一定要先溝通好, 到時再睇情況, 咁大家都玩得開心

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 10:43 PM 發表 查看引用來源

請㪍要怎樣才能測試到,我老婆話佢未試過其他人碌鳩,除我以外!但又話只鐘愛我碌鳩,之不過佢話佢拍過幾次拖

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-8-14 10:53 PM 發表 查看引用來源
請㪍要怎樣才能測試到,我老婆話佢未試過其他人碌鳩,除我以外!但又話只鐘愛我碌鳩,之不過佢話佢拍過幾次拖
過程: 要溝通,要時間,要開發,要試,要接受失敗

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-14 11:02 PM 發表 查看引用來源

過程: 要溝通,要時間,要開發,要試,要接受失敗
完全同意師兄,我都花咗幾年時間

師兄花左咁多心機讓靚太享受,抵師兄同靚太越來越幸福享受
幻想個畫面好正,如果有埋錄音更正
唔知靚太幾時肯出來再同大家分享感受

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 11:13 PM 發表 查看引用來源
完全同意師兄,我都花咗幾年時間
但而家好有成功感
不過我覺得最難係"選角", 揀一個老婆OK同唔可以當食免費雞嘅人

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 11:30 AM 發表 查看引用來源

迷迷地嘅情況下.....
咩cocktail可以飲到迷迷地?😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆