上一頁下一頁
發新話題

兩舊水企街,請問一般多少分鐘?

收藏  |  訂閱
44  11.3k

引用:
原帖由 glue123 於 2019-8-7 22:00 發表 查看引用來源
我最撚憎條女唔沖凉,因為我中意錫幾嘢,所以好少玩企企,齋插窿有乜癮,自己打好過慳200
有G頭快餐妹係唔沖涼,個體戶好多會沖,你走咗佢就沖,只系齋水沖同卒,根深蒂固好難改。要乾淨自己帶消毒紙巾抹!!

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-7 08:40 PM 發表 查看引用來源

你影張相嚟等我幫你判斷下。
你想我映上面定下面張相 ? 

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-7 06:31 PM 發表 查看引用來源

前幾日經過上海街吉野家對面, 有個企街帶我上樓, 一見到我除完褲, 企街當堂「嘩」一聲大叫, 話唔做我生意, 我都唔知點解, 我賴死唔走, 企街話比100蚊我, 請我馬上離開.我好唔開心 😭 ...
零分重作啦
囡囡call 馬打鑊就有
邊會俾返錢客

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-7 11:36 PM 發表 查看引用來源

呢幾年已經唔係咁樣喇。就算啲女唔計你,啲雞頭都會催佢哋。
除咗妙記,其實尼兩年我都陸續有幫襯企企,特別係油麻地同北角:smile_34: 分別係尼兩處似乎好多都係個體戶,至於衛生,都係睇個别,以前油麻地有個有証嘅事前事後佢都會幾認真洗奶沖西(雖然唔接受中出),雖然未必次次用梘液:smile_34: 我了解佢而家應該轉做正行。經驗話我知一般個體輕中或者中中會較好商語,所以我唔會揾太後生嘅,佢哋就齋睇唔食,亦可以話好彩未踫到過限時企企

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-7 06:40 PM 發表 查看引用來源
我真係唔知點解當我除完褲, 個個企街都唔做我生意.
生野,企企怕傳染。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-8-8 11:11 AM 發表 查看引用來源

除咗妙記,其實尼兩年我都陸續有幫襯企企,特別係油麻地同北角:smile_34: 分別係尼兩處似乎好多都係個體戶,至於衛生,都係睇個别,以前油麻地有個有証嘅事前事後佢都會幾認真洗奶沖西(雖然唔接受中出),雖然未必次次用梘液:smile_34: 我了解佢而家應該轉做正行。經驗話我知一般個體輕中或者中中會較好商語,所以我唔會揾太後生嘅,佢哋就齋睇唔食,亦可以話好彩未踫到過限時企企 ...
你講起嚟我記起舊年玩過一個個體戶。

佢喺老廟附近,但唔係老廟。

幾elegant嘅,同一般落嚟7日嘅企企好唔同,着啲衫好企理、優美。似我以前喺跨國公司做嘢嘅時候嗰啲大老細嘅女秘書。

嗰日我見佢喺上海街慢慢行緊,唔係好肯定佢係咪G嚟嘅,專登喺佢身邊兜嚟兜去直至佢見到我,望住我,我同佢打咗個招呼,佢有反應我先至問佢係咪。

佢真係唔催鐘,我次次可以同佢慢慢做。

佢對波型亦靚,係真波,難得。

佢喺自己住嘅地方做嘢,不論地方同個人都打理得好企理,好衛生、乾淨。

佢有兩盒套,據佢講一盒普通用,一盒係同有feel嘅對手用,有浮點嗰種,呢吓嘢幾窩心。而同佢做起嚟明顯覺得佢真係鍾意嘅,唔係交戲。

我有一段時間幾鍾意搵佢,一來佢樣子幾好,身材係真嘢,性反應自然,另一方面係鍾意佢講廣東話,又唔催,做完會主動留我喺度陪佢傾偈直到我話要走。

但後來我有少少厭佢煩,因為佢開始留意住我微信上啲動向,有時去嗰頭搵食俾佢撞到佢會問長問短。我唔認為會想當佢好似女朋友,所以遮咗佢微信,亦好少搵佢。

而家佢都好少喺香港,可能返咗大陸。

有時候諗番起呢啲曾經幾好嘅對手回味吓都唔錯嘅。

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-8 09:40 AM 發表 查看引用來源

你想我映上面定下面張相 ? 
全相吖,方便我幫你分析一下。

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-8 04:12 PM 發表 查看引用來源
你講起嚟我記起舊年玩過一個個體戶。
佢喺老廟附近,但唔係老廟。
幾elegant嘅,同一般落嚟7日嘅企企好唔同,着啲衫好企理、優美。似我以前喺跨國公司做嘢嘅時候嗰啲大老細嘅女秘書。
嗰日我見佢喺上海街慢慢行緊,唔係好肯定佢係咪G嚟嘅,專登喺佢身邊兜嚟兜去直至佢見到我,望住我,我同佢打咗個招呼,佢有反應我先至問佢係咪。佢真係唔催鐘,我次次可以同佢慢慢 ...
其實尼啲"奇遇"間唔中都會踫到,自問自己都算係靚佬一個,結唔少女人緣,平時落街着得乾凈斯文碌,就算企企都比較想做你生意 我上面講嗰個竟然同你講嗰個有唔少雷同,連用套都相似,但可以肯定唔係同一人,因為來港多年嘅佢白話依然唔多掂,佢本來話預算做一年到年尾儲夠一筆錢轉做正行,但個多月前應該從咗良,曾經上載返工相,近日亦將舊V7moments 都全洗:smile_34: 所以話,雖然陰謀G可能佔大多數,但做G都唔係一定個個貪錢有機心,好多都只希望有人尊重佢係一個人,揾佢開心之餘都會當佢係正常朋友:smile_34: 見你啲帖,我相信你好多相好都因此相交

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-8-8 05:38 PM 發表 查看引用來源
其實尼啲"奇遇"間唔中都會踫到,自問自己都算係靚佬一個,結唔少女人緣,平時落街着得乾凈斯文碌,就算企企都比較想做你生意 我上面講嗰個竟然同你講嗰個有唔少雷同,連用套都相似,但可以肯定唔係同一人,因為來港多年嘅佢白話依然唔多掂,佢本來話預算做一年到年尾儲夠一筆錢轉做正行,但個多月前應該從咗良,曾經上載返工相,近日亦將舊V7moments 都全洗:smile_34: 所以話,雖然陰謀G可能佔大 ...
我頭先寫完段嘢俾你之後令我諗起佢,就即管send個訊息俾佢問佢仲有冇做,佢話而家喺深圳多,好少喺香港,每星期落嚟兩、三日。

咁啱頭先佢喺度,我就搵佢執咗劑,攪咗都幾鬼耐。

我幾想除套,佢話唔得。

攪完佢去沖涼,沖完涼出嚟問我係咪篤穿咗個套?

我話冇呀,點解?

佢話好多水流出嚟。

之後送佢返深圳(我唔過關)。

喺咖啡室佢向我透露話我今日上去令佢心情複雜。

我問點解,佢問我唔覺得佢開頭有啲黑口黑面?

我話覺呀。

佢話因為佢有啲嬲我咁耐唔搵佢,但見到我又開心。

我話咪玩啦。

佢話鍾意我,不過覺得佢做呢啲嘢,同我咩都唔係,又冇資格問我咁多嘢。

我好怕啲女講呢啲。扑嘢有feel還有feel,大家最好只係幫襯同提供服務嘅關係。

佢透露而家冇做生客。

我問咁佢生活費點?

佢話有大主顧照顧,幫佢交租同資助佢喺深圳開舖頭,每星期返呢度兩、三次陪呢個大老闆。

我問咁我再搵佢怕唔怕唔方便?佢話唔怕,佢番嚟的話會話我聽。我話好,我都鍾意同佢做嘅。佢話佢都係。

不過佢唔係我幫襯過最鍾意嘅,只算得上幾鍾意,純粹係扑起嚟大家有feel呢吓難得。

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-7 06:31 PM 發表 查看引用來源

前幾日經過上海街吉野家對面, 有個企街帶我上樓, 一見到我除完褲, 企街當堂「嘩」一聲大叫, 話唔做我生意, 我都唔知點解, 我賴死唔走, 企街話比100蚊我, 請我馬上離開.我好唔開心 😭 ...
緊係啦一抽抽生果掛晒係廢,你自己唔驚人地驚呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆