上一頁下一頁
發新話題

灣仔spa-談

收藏  |  訂閱
78  21.9k

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-7 11:16 AM 發表 查看引用來源

而家至有時間寫分享。

呢間舖我以前幫襯過,後來轉咗手,我嗰時搵開嘅女仔冇喺嗰度做之後,嗰度啲女仔都唔係幾得,我就冇再幫襯喇。

直到早排我之前搵開嗰個女仔返去客串,我至上返去幫襯咗一、兩次。

其實嗰兩次我已經留意到嗰度啲女仔都幾得,樣靚、後生,令麻甩佬會同佢哋有啲親密接觸嗰種。

不過因為係上去捧我之前搵開嗰個女仔場,唔好意思喺佢面前打探其他女仔嘅嘢,但係就留低咗conta ...
認同。
有朋友一知道我同人做過乜,幾乎想我同佢問人地,話指名個朋友又想做乜做乜,我即時吊七佢,呢D人夾人,無得同人比。

多謝各位師兄分享,唔知呢區啲泰越Spa同北妹Spa既服務質素分別如何?邊啲女多啲嘢玩?

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2019-8-8 11:45 AM 發表 查看引用來源

認同。
有朋友一知道我同人做過乜,幾乎想我同佢問人地,話指名個朋友又想做乜做乜,我即時吊七佢,呢D人夾人,無得同人比。
咪係囉,呢啲嘢邊度有得比較㗎。

有啲計數友,幫襯之前一定要知道人哋包除乜嘢、可以玩邊度、點樣玩。

得唔到想要嘅嘢就上網唱人。

出嚟玩到咁小家,可不索性去一仔好過啦。

引用:
原帖由 wyblam 於 2019-8-8 01:23 PM 發表 查看引用來源
多謝各位師兄分享,唔知呢區啲泰越Spa同北妹Spa既服務質素分別如何?邊啲女多啲嘢玩?
個人經歷最難忘回憶係北妹

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2019-8-4 09:42 AM 發表 查看引用來源
Apple真係屁股同大腿皮膚滑
個條街都算ok

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-8 03:51 PM 發表 查看引用來源

咪係囉,呢啲嘢邊度有得比較㗎。

有啲計數友,幫襯之前一定要知道人哋包除乜嘢、可以玩邊度、點樣玩。

得唔到想要嘅嘢就上網唱人。

出嚟玩到咁小家,可不索性去一仔好過啦。 ...
有時正正係不確定,先係趣味的所在

引用:
原帖由 LaTaSa 於 2019-8-12 09:44 AM 發表 查看引用來源
有時正正係不確定,先係趣味的所在
嗰啲計較友嘅心態係,我俾咗幾多舊水,就肯定要揸到波、樔到鮑…

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-12 09:58 AM 發表 查看引用來源
嗰啲計較友嘅心態係,我俾咗幾多舊水,就肯定要揸到波、樔到鮑…
無辦法。意境。。。唔係個個識品味

引用:
原帖由 LaTaSa 於 2019-8-12 12:57 PM 發表 查看引用來源

無辦法。意境。。。唔係個個識品味
我反而認為佢哋係好計唔計。

假如咁計較不如索性幫襯一仔,開埋大都唔使咁多錢。

引用:
原帖由 北一邪花 於 2019-8-2 01:07 AM 發表 查看引用來源
大家有去過一些難忘spa經歴!可以一談,回故下!分享下!
首先我曾經係駱克道其中一間,近住8號冰室!上到去地方算企理,第一次上去同條女玩到脷答脷,交換口水!

後尾摸落去佢下面仲濕哂!隔住褲坐上黎,磨到出左。
而個次之後,件女都吾係每次去都咁激!但去去下熟左,有次佢訓係度全裸,我分開佢妹妹,睇睇下忍吾住,啜落去,但佢無反抗!跟住仲反過來同我用口,仲啜埋蛋蛋!到啜到差不多又用反手。

但 ...
灣仔有個老相好,我同佢都玩到幾放。第三次幫襯,我都引唔住食左佢隻鮑。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆