我係咪好癲?

收藏  |  訂閱
35  19.7k

其實我有時出街只著條波褲整到少少硬去超市都覺得興奮,真係好似師兄露出真係好刺激

都幾癲

我都試過喺酒店, 送room service 時女友特登著得好少, 送餐嗰個又上網又唔敢望 好好玩

引用:
原帖由 punkysuen 於 2019-7-16 01:16 PM 發表 查看引用來源

我諗起《蒼天之拳》有一幕,拳志郎要假扮酒店職員,call room service然後全裸對正房門,入嚟嘅男職員睇到佢完美嘅身材睇到面紅入哂神,跟住就俾佢整暈咗換哂啲制服。 ...
睇漫畫睇到呢一幕, 真係會狂笑

引用:
原帖由 QuestionEE 於 2019-7-17 11:44 PM 發表 查看引用來源

係男既拿拿林着番條底拎左支水就算啦
無錯, 都係好好笑.

引用:
原帖由 QuestionEE 於 2019-7-14 11:31 PM 發表 查看引用來源
話說因為做野的關係 , 經常要飛唔同的地方, 亦都有機會入住不同的酒店 , 而呢個我覺得好癲的事.

其實好多時冇野做, 我都會睇下A片, 但今日我漸漸發現睇片已經不足以滿足我我欲望 , 自己一個人係酒店精虫上腦的時候 , 我開始諗有咩剌激既野玩 , 心諗酒店咁多人出出入入 , 成日都會有人經過走廊 , 我自己亦都一樣, 如果聽到人地房入面有咩"動靜"既時侯都會停低腳步 , 細心留意下 , 幻 ...
師兄真爛玩,好嘢!👍

引用:
原帖由 sam959818 於 2019-7-15 02:28 AM 發表 查看引用來源

我做酒店,我食過好多單身旅遊女仕,房間服務,穿一件衣服開門還飲了酒,搞到一看𨳊硬晒
師兄真幸福,有冇碰到過D後生同索架

引用:
原帖由 QuestionEE 於 2019-7-14 11:31 PM 發表 查看引用來源
話說因為做野的關係 , 經常要飛唔同的地方, 亦都有機會入住不同的酒店 , 而呢個我覺得好癲的事.

其實好多時冇野做, 我都會睇下A片, 但今日我漸漸發現睇片已經不足以滿足我我欲望 , 自己一個人係酒店精虫上腦的時候 , 我開始諗有咩剌激既野玩 , 心諗酒店咁多人出出入入 , 成日都會有人經過走廊 , 我自己亦都一樣, 如果聽到人地房入面有咩"動靜"既時侯都會停低腳步 , 細心留意下 , 幻 ...
On9...人地當你露體狂咋,唔明你high係邊

最近去中山玩, 住的酒店有泳池, 早上七點有得游, 就一早去游玩下水, 諗住兩公婆游一陣就返房造動作片, 當日係星期一冇乜住客, 應該係話冇客, 游左陣去廁所, 因為係同更衣室一齊, 發現入面有桑拿焗, 咁啱有個職員行過話等多陣就夠熱夠蒸氣焗, 出番去游多陣就問老婆冇人敢唔敢跟入去男更衣室焗一陣桑拿, 佢又敢, 穿番件有兜帽浴袍跟左入去, 個淋浴間個浴簾長度只得上半咁長, 闊只遮得大半, 都唔理剝光淋左浴先入房蒸, 老婆唔似我光脫脫四圍行梗係笠番件浴袍入去, 蒸左陣就去沖身, 都冇乜事發生, 沖緊身時老婆話俾 d 刺激我, 隨即踎低幫我小兄弟打車輪, 爽左陣都係返房先繼續, 求其笠番浴袍鬆人, 點知有個職員晌浴簾罅隙問我桑拿夠唔夠熱有乜其他意見, 見到我兩人用一格仲問同個仔來旅行幾好啊, 答番佢係係係....撇...., 俾佢見到早些少 d 畫面唔知會點....哈哈....

c兄講吓做酒店點食女好喎

前往最後回覆