上一頁下一頁
發新話題

18歲sp。。。更新#56(中出w)

收藏  |  訂閱
69  53.3k

引用:
原帖由 無袖 於 2019-6-4 06:43 PM 發表 查看引用來源
如果大家有興趣可以睇返之前ge post”朋友的一夜情”
https://m.188channel.com/index.p ... &extra=page%3D8

今次係另一位女主角ge事績,w小姐。都係2年前ge事,當時佢岩岩18,細我10年,係公司同事,估唔到會同佢發展到成為sp。佢樣貌算ok,mk妹feel,會化淡妝,set下頭咁, ...
性福滿滿的,羨煞旁人。。。🤤

師兄好勁啊,
請問要幾細粒先做到掛鼓呢

引用:
原帖由 bigwavetom 於 2019-6-5 09:04 AM 發表 查看引用來源

性福滿滿的,羨煞旁人。。。🤤
你睇我好,我睇你好姐,你有冇好野post出黎分享下?

引用:
原帖由 ck118118 於 2019-6-5 09:10 AM 發表 查看引用來源
師兄好勁啊,
請問要幾細粒先做到掛鼓呢
勁就唔算,因為佢真係細粒,佢走肥,152,3左右高咋,100磅左右,所以大粒d都掛唔起,你幾高丫

引用:
原帖由 無袖 於 2019-6-5 09:46 AM 發表 查看引用來源

勁就唔算,因為佢真係細粒,佢走肥,152,3左右高咋,100磅左右,所以大粒d都掛唔起,你幾高丫
係,我都識左個後生女友,種感覺真係好正。佢就163 ,105磅左右

引用:
原帖由 無袖 於 2019-6-5 09:46 AM 發表 查看引用來源

我157 不過重少少:smile_15:

引用:
原帖由 無袖 於 2019-6-5 12:32 AM 發表 查看引用來源

真係可遇不可求
確實,要感恩的(^∇^)

好難有

引用:
原帖由 按一下 於 2019-6-5 10:06 AM 發表 查看引用來源

係,我都識左個後生女友,種感覺真係好正。佢就163 ,105磅左右
你地一個二個咁好彩,我個圈子入面無乜後生女。

近年食過最後生既都係 27⋯⋯

ching 真有性福

c hing so lucky ar

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆