上一頁下一頁
發新話題

春秧百五吹濑好波北嫂

收藏  |  訂閱
41  11.9k

引用:
原帖由 YYWONG77777 於 2019-5-21 06:47 AM 發表 查看引用來源
見到有C 兄話咸記二百文企亍G 唔除衫.我係咸記唔止全港叫企亍超過二百Q 以上.都未試過.此C 兄真衰G 運
講返我由咸記轉春秧差不多一個月.昨晚無雨又出動.企在华大己改名華美達酒店.望下.巡下.是否企亍嫖友一望就知.而春秧流轉很快.唔同咸記尤其舞廳樓上炮房九成打躉鸡.有幾件靚妹.應該係姊姊G a p .自問分分鐘唔夠硬.都係找件北嫂生仔閪.執件紮馬尾北嫂.百五.又吹可濑閪.炮房就係华美達己收鋪 ...
朝早睇完77兄報告,人寧舍醒神

尼排我虛耗多咗,一時唔敢再太勞碌,但都有落過春街眼淫吓,尼水平均質量好似差咗啲:smile_27:

引用:
原帖由 zzza 於 2019-5-22 08:49 AM 發表 查看引用來源

衣家有靚妹咁好?
唔係靚妹.但睇落後生應該係姊姊G A P .二百

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-5-22 06:57 AM 發表 查看引用來源

7師兄,八楼玩得不尽人意,现在港玩淫賤人妻,企企你玩得拿手,我不敢賞試。
唔係淫賤人妻.都唔会出來俾人玩

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-5-22 05:59 PM 發表 查看引用來源
尼排我虛耗多咗,一時唔敢再太勞碌,但都有落過春街眼淫吓,尼水平均質量好似差咗啲:smile_27:
咋晚去跑馬地夜馬前.去春秧昅下.好多G .質素0K .衣個月內食過六件.連三日前馬尾北嫂全部唔見.依度流轉快

瀨西都係一番樂趣,唸起都硬九。

引用:
原帖由 樓上芳香的工人 於 2019-5-25 00:18 發表 查看引用來源
記得要聞下有無臭味,望下大脾罅有無皮膚病先好奶,最好梗係沖乾凈,西水多都會有西味

引用:
原帖由 樓上芳香的工人 於 2019-5-25 12:18 AM 發表 查看引用來源
我濑住先鸠硬

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-5-25 05:34 AM 發表 查看引用來源

記得要聞下有無臭味,望下大脾罅有無皮膚病先好奶,最好梗係沖乾凈,西水多都會有西味
濑閪一定原味gap

自己條女西水越濑越硬
路边G西水聞到到鸠軟。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆