上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
67  18.5k

屌,寫呢d,搞到細佬硬繃繃 :smile_o05:

香港真係好多精神病人:lct_23

咁多精神病患者都吾肯食药

引用:
原帖由 hinmosinII 於 2019-5-21 11:27 PM 發表 查看引用來源
經過個單嘢先知原來踩咗好多條例,
檢控唔憂揀真係.
呢喲case好處在於大把客觀証據
無乜印象你係指邊單,
不過如果諗一般SM行為,
我相信會惹官非GE不外乎以下幾種情況:

1. 事主未成年 (按法例係連普通性交都唔得);
2. 搞出人命或嚴重受傷;
3. 事主提告;
4. 涉及實質禁錮 (樓主果種).

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-5-22 09:07 AM 發表 查看引用來源

無乜印象你係指邊單,
不過如果諗一般SM行為,
我相信會惹官非GE不外乎以下幾種情況:

1. 事主未成年 (按法例係連普通性交都唔得);
2. 搞出人命或嚴重受傷;
3. 事主提告;
4. 涉及實質禁錮 (樓主果種). ...
女碩士生個單呀

引用:
原帖由 hinmosinII 於 2019-5-22 09:22 AM 發表 查看引用來源

女碩士生個單呀
SORRY, 可唔可以SEND條LINK黎 (或者畀個關鍵詞我GOOGLE)

引用:
原帖由 florence0416 於 2019-5-20 05:58 AM 發表 查看引用來源
有留意開我既主人
都知我一直服緊刑

(原文: https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26450175&extra=page%3D26 )

過去一年
我不斷接受懲罰
因為表情良好
完全服從主人既命令
令到我可以放一個月既假期
之後就要返入去完成埋仲有5年既刑期

什麼SM既懲罰
電刑
石刑
繩刑
木馬刑
我全 ...
樓主,咁啱睇到你個post,有冇人蠢到好似你咁?你以為你自己贖緊罪?
你以為你咁樣你前男友會理你?佢如果有愛過你,你再下賤俾更加多男人玩,佢更加睇唔起你,只會當冇識過你!你黐夠未?
如果佢係玩家,甚至乎係你所謂嘅「主人」,你做來俾錢佢洗,咁你就更加白痴!因為佢只係當你「生財工具」、「玩具」only,醒下啦!
你人生中仲有其他人愛你掛?想想你家人、朋友吧⋯⋯ 甚至乎你對得住你自己?做返個正常人,愛惜自己重新生活先會開心,帶眼識人,也先有機會搵到個好男人!仲係唔識點做人就搵個社工幫你啦!

引用:
原帖由 長大的豬 於 2019-5-22 11:06 AM 發表 查看引用來源

樓主,咁啱睇到你個post,有冇人蠢到好似你咁?你以為你自己贖緊罪?
你以為你咁樣你前男友會理你?佢如果有愛過你,你再下賤俾更加多男人玩,佢更加睇唔起你,只會當冇識過你!你黐夠未?
如果佢係玩家,甚至乎係你所謂嘅「主人」,你做來俾錢佢洗,咁你就更加白痴!因為佢只係當你「生財工具」、「玩具」only,醒下啦!
你人生中仲有其他人愛你掛?想想你家人、朋友吧⋯⋯ 甚至乎你對得住你自己?做返個正常人,愛 ...
睇佢應該有兩個時期唔同心態,
初期係好唔客氣咁稱前男友為"賤男",
並且係作賤自己作為報復果種心態,
雖然唔係正常, 但至少係可以理解得到GE諗法.

但呢帖提到"比自己男朋友綠帽帶"就似乎係推翻左,
講成當初佢同男友GE問題都係佢GE錯,
因為睇過唔少關於性奴GE咸故,
都係講緊捉到D女返黎, "調教"到佢乜都認錯就算係"成功",
(由上一個帖到而家樓主失蹤一年, 時間上足以禁錮破壞佢人格)
但其實故事歸故事, 現實中做呢種事係傷天害理的.

sm……:lct_28:lct_14:lct_22

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-5-21 03:53 PM 發表 查看引用來源
由於睇樓主你描述講得實在太誇,
所以都唔知信你幾多成好,
(唔似完全無中生有作出黎, 
但如果信到十足的話, 就意味有嚴重犯罪行為的了)
不過比較相信GE係似乎真係有存在一位"主人"對樓主施加影響力,
睇返樓主連PM同帖都唔多敢回,
好可能果位"主人"係連樓主上網都會昅實,
或者已經留意到呢帖了, 咁就隔空同呢位"主人"傾下:

其實如果樓主過去所言都100%屬實的話,
"主人 ...
希望有人可以拉反佢入正軌啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆