上一頁下一頁
發新話題

一週年紀念

收藏  |  訂閱
50  17.1k

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-5-19 05:14 PM 發表 查看引用來源

性生爱! 跟手结婚生仔!  做老公上床ㄧ流的性玩伴。ㄧ個吸引老公的老婆就這樣產生!
我都想 好理想

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 10:57 AM 發表 查看引用來源
唔好意思遲咗。 我啲故仔 比較水皮大家見諒。我諗我好似梁思浩 大飲茶咁樣 唔開名

我對香討嘅師姐師妹 非常有好感。 我以前現實生活中有過 一些sp。 另香討嘅師姐 有一啲好容易夾, 真係人夾人, 聽到有師兄話 機會不屬於自己 其實唔使灰心, 加油啦。 緣分 就係緣份, 有嗰陣時 你又避唔到。

兩年前 識咗一個 顏色娃娃 師姐, 佢好健談三十幾歲, 顏色娃娃近期 有發貼我睇過,  ...
跟手又點

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-5-19 17:14 發表 查看引用來源

性生爱! 跟手结婚生仔!  做老公上床ㄧ流的性玩伴。ㄧ個吸引老公的老婆就這樣產生!
又有幾多人能夠做到先…始終雙方都要付出

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-5-19 10:43 PM 發表 查看引用來源

跟手又點
Nothing.... Buddy law

要尊重 顏色娃娃 

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 11:54 PM 發表 查看引用來源

Nothing.... Buddy law

要尊重 顏色娃娃 
講其他啦…

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 01:27 AM 發表 查看引用來源

Yup... 我覺得啫未必一定啱

男既foreplay慢慢來,女既會 容易啲高潮

果次水星 真係叫我快啲插快啲插佢! 我想前戲 再做好啲, 同同埋我用曬條脷,  兩隻手, 啲手指, 膝頭哥。。。 一心幾用 輪流互攻 佢四五個 敏感部位, 見到佢真係 喘曬氣, 個人有少少震, 有啲扯蝦, 眼神迷糊咗 眼皮都好似冇曬力 成身 發熱出汗 心跳好快。。。 諗返嗰次真係好好fee ...
一般情況我覺得有foreplay對男女雙方都有好處,投入感會大啲,亦真係容易啲有高潮。但係亦有例外,我識咗個女仔,佢成日話佢對性好淡,所以唔喜歡foreplay, 一埋牙就叫我插入去,但係佢又怕痛,要我慢慢入,通常慢插兩三分鐘,我已經可以入哂,十五分鐘左右佢就高潮。

期待更多故事

引用:
原帖由 皇帝法令 於 2019-5-19 06:27 PM 發表 查看引用來源

我都想 好理想
的確好似師兄說法 理想同現實 係兩回事 我又係差不多同SP分開一年 忘記5到

師兄,你出po黎係?搵新sp?

引用:
原帖由 kaka321 於 2019-5-20 02:48 PM 發表 查看引用來源

的確好似師兄說法 理想同現實 係兩回事 我又係差不多同SP分開一年 忘記5到
可以理解到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆