JD 超驚喜... 恐怕可一不可再...

收藏  |  訂閱
30  11.3k

咩叫ws?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 henry_hc 於 2019-5-18 11:42 PM 發表 查看引用來源
其實又真係唔係咩嘅
漢堡包有 10 蚊個,有 50 蚊個,有 150 蚊個,真係一樣味道嗎 ?
我就覺得最緊要係食得開心,值唔值,個人感覺啫
不過如果有師兄前輩可以 500 雙飛到嘅,咁我地呢 d 鄉下仔真係拜服了 ...
我只試過羅湖上樓既100,條女話叫埋佢女朋200制唔制,我當然要試下啦:smile_30:

引用:
原帖由 henry_hc 於 2019-5-18 02:19 PM 發表 查看引用來源
睇廣告見到 WS 有個好啱心水嘅
咁就早一日打去約時間啦,點知佢話聽日要返鄉下,不過有另一個姊妹替佢。女女誇到朋友天上有地下無,冇所謂啦,照約。

第二日準時去到,替工女女樣子甜美,身材 OK,真係熱情,一嚟就輕吻再大車,基本嘢做齊晒,非常舒服,完全有情婦的感覺。事後仲話之後冇客,你唔趕時間就不如傾下計啦。傾嘅時間當然又唔少得手多多口多多啦,全程成落樓後睇返,2 個半鐘 !! 女女竟然冇加我 ...
WS???

引用:
原帖由 henry_hc 於 2019-5-18 02:19 PM 發表 查看引用來源
睇廣告見到 WS 有個好啱心水嘅
咁就早一日打去約時間啦,點知佢話聽日要返鄉下,不過有另一個姊妹替佢。女女誇到朋友天上有地下無,冇所謂啦,照約。

第二日準時去到,替工女女樣子甜美,身材 OK,真係熱情,一嚟就輕吻再大車,基本嘢做齊晒,非常舒服,完全有情婦的感覺。事後仲話之後冇客,你唔趕時間就不如傾下計啦。傾嘅時間當然又唔少得手多多口多多啦,全程成落樓後睇返,2 個半鐘 !! 女女竟然冇加我 ...
師兄,我撐你,等於舊時未有人去過月球,個個人都話無可能啦,我只會怨自己未曾遇上過啫!:smile_42:

引用:
原帖由 zzza 於 2019-5-22 11:09 PM 發表 查看引用來源

WS???
應該是 WhatsApp .    :smile_39:

請問係咪只有一Q?

引用:
原帖由 ca不常客 於 2019-5-22 11:36 PM 發表 查看引用來源

師兄,我撐你,等於舊時未有人去過月球,個個人都話無可能啦,我只會怨自己未曾遇上過啫!:smile_42:
個人愚見:嗰位師兄唔信嘅,可能係指一個「樣子甜美,身材OK」,而另一個就「22歲,卜卜脆」,都係收一千!

原來師兄都係老饕, 支持吓先

睇到硬晒

前往最後回覆