粉紅粉紅,趣緻的臉

收藏  |  訂閱
30  10.2k

引用:
原帖由 hin0116 於 2019-5-10 07:14 PM 發表 查看引用來源
咪撚笑死人喇,換轉係女出你地就信,係仔就覺得冇可能發生?
呢個世界上冇野係冇可能,問題係你識唔識去把握,我有個朋友唔靚仔,識影相,把口好掂,都食過幾個女明星,唔好以為冇可能,係你地以為唔會發生嘅嘢就唔會發生,冇可能就冇可能
唔通我食過㗎妹又要同你講咩 ...
你又講得啱, 女出就大把人支持。。。。
行過地盤,比幾個工人夾在入地盤當性奴
行過人地屋企又比人夾入屋
真係笑死。。。。

不過,你e個都好難令人信。。。

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2019-5-12 09:42 發表 查看引用來源

你又講得啱, 女出就大把人支持。。。。
行過地盤,比幾個工人夾在入地盤當性奴
行過人地屋企又比人夾入屋
真係笑死。。。。

不過,你e個都好難令人信。。。 ...
女個d太科幻真係當科幻小說睇下好😂

引用:
原帖由 blood_tiger 於 2019-5-10 06:38 PM 發表 查看引用來源
夠鐘食藥x 2
夠鐘食藥 x 3

引用:
原帖由 hin0116 於 2019-5-10 03:41 PM 發表 查看引用來源

其實你都幾搞笑,分享出嚟都要俾人話,你可以唔信,但係唔該你唔好亂咁吠,你冇經歷過,唔代表人地同你一樣冇經歷過
我信嘅 我試過凌晨放工搭小巴 隔離有件醉左挨落嚟 落車叫醒佢 問洗唔洗送 佢掉轉頭叫我陪佢坐公園繼續飲 捽之上埋時鐘

引用:
原帖由 活潑的弟弟 於 2019-5-12 04:18 PM 發表 查看引用來源

我信嘅 我試過凌晨放工搭小巴 隔離有件醉左挨落嚟 落車叫醒佢 問洗唔洗送 佢掉轉頭叫我陪佢坐公園繼續飲 捽之上埋時鐘
但真係一千零一遇 講出嚟都好多人唔信
所以難怪其他人葡萄

係度發夢…

岩岩屙完屎就黎玩69? e~~~

零分,重作!

呢d分享豔遇好多作故仔

男扮女出故玩狗公,你以為樓主係女咩?Sorry,係男扮女人妖

狗公就作故仔想有女PM佢扑野,但問題係呢個版冇女,得男扮女人妖

即係所有人都係男,無論係狗公定係男扮女玩狗公果榨人妖

因为你都几靓仔。所以7.8成像佘诗曼的人妻就睇上你了。。。哈

前往最後回覆