上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻, 老婆俾另一條插到高潮

收藏  |  訂閱
102  24.6k

引用:
原帖由 speedster 於 2019-4-12 05:54 PM 發表 查看引用來源
https://drive.google.com/file/d/ ... Md/view?usp=sharing
補圖, 或者係第幾次時俾老婆騎左上來? :smile_30:
(限時)
睇唔切呀!!! 走寶

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-4-13 02:09 發表 查看引用來源
我家一個小公主已經夠數, 要晚晚痴住瞓, 迫到我地出廳玩(其實仲好玩).... 師兄有兩位, 利害利害
兩個都有好嘅,佢地一齊玩嗰時,咁我地大人都有氣唞下(雖然一陣之後會變打交爭野收場...😅)

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-4-13 02:13 發表 查看引用來源

好少見你喺度出現
一個兩個其實無乜分別
如果隔遠啲先生第二個可能會好啲,家姐大哥應該會幫到手。
兩個近嘅話,BB嘅時候係咁...🤯🤯🤯🤯🤯🤯

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-4-13 02:33 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30: 呢排忙到:smile_27:, 系公司冇時間上黎, 今日星期五hea做咪上黎睇下
兩個無乜分別?! 一定唔可以俾我老婆知:smile_44:
你見到佢地兩個一齊玩一齊笑,就覺得值得架喇😂

引用:
原帖由 肥星星 於 2019-4-13 06:14 發表 查看引用來源

睇唔切呀!!! 走寶
Post左之後我咩都冇搞過喎,又冇時間掣,應該睇到架?
點解一路都有人睇到有人睇唔到咁怪嘅?🤔
睇唔到時GDrive個error message係咩?

引用:
原帖由 speedster 於 2019-4-13 08:07 AM 發表 查看引用來源

如果隔遠啲先生第二個可能會好啲,家姐大哥應該會幫到手。
兩個近嘅話,BB嘅時候係咁...🤯🤯🤯🤯🤯🤯
隔得遠又拖長咗痛苦嘅時間呢
可憐我老公餓咗10年先叫真正有飽飯食

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-4-13 08:38 發表 查看引用來源

隔得遠又拖長咗痛苦嘅時間呢
可憐我老公餓咗10年先叫真正有飽飯食
都係架,快快手手一齊大左就兩公婆可以行開下開心下😏
同埋隔得遠我幻想小魔怪s大左感情可能會冇咁好?

引用:
原帖由 speedster 於 2019-4-13 09:47 AM 發表 查看引用來源

都係架,快快手手一齊大左就兩公婆可以行開下開心下😏
同埋隔得遠我幻想小魔怪s大左感情可能會冇咁好?
我就覺得5年之內都ok
而且又要睇男定女呢?同性就算隔得遠都會有共同話題嘅

都幾多人問我第一配角何方神姓喎,如果喺度公開出相會唔會俾人話賣廣告架?🤣

脷伸:我係付出真金白銀嘅買家...💸

好精采,Ching 好有心。有機會再post 過相,可能有些問題。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆