上一頁下一頁
發新話題

大膽既一次

收藏  |  訂閱
51  22.9k

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2018-9-30 09:08 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻,想問樓主,系妳老公勁d,定系妳宜家嘅sp勁d啊?
正室同小三冇得比較嫁wo..哈哈
如果要揀,我揀sp

引用:
原帖由 失去的湯圓 於 2018-9-30 11:19 AM 發表 查看引用來源

係好正,第一次見鬼佬
佢條野應該好好屌,岩晒餓左咁耐既我
鬼佬大jj未必持久:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 失去的湯圓 於 2018-9-30 11:01 PM 發表 查看引用來源

正室同小三冇得比較嫁wo..哈哈
如果要揀,我揀sp
哈哈 妳甘講,已經證明咗老公餵唔飽妳啦~如果可以的話,希望妳分享一d同sp嘅故事

等待你分享與sp大戰經歷

引用:
原帖由 失去的湯圓 於 2018-9-30 11:06 AM 發表 查看引用來源
話說我因為工人姐姐放一個月假,湊住小朋友行唔開見我sp,餓左成個月既我,基本上每日都想要,每日都會睇AV手多多下
有日朝早我無聊係wechat玩附近的人,見到個好似鬼鬼地男人
我主動hi佢,好快我地就傾曳曳野...傾左一日,佢約我出見下面(夜晚有人幫手睇住BB.. 咁岩公果晚夜返)
我就應成左會,出黎見一見..唔會曳曳,佢都話ok
因為係附近的人,所以佢都係住附近
真人佢都唔差..我地約 ...
呀妹咁大膽咁識玩呀

我都想我附近有個咁正既係度

樓主人妻妳好識享受,偷食好正,

引用:
原帖由 失去的湯圓 於 2018-9-30 11:16 AM 發表 查看引用來源

我都好驚,所以應該唔會有下次
我批死你一定好快番啅。

如果條鬼再約你,我唸你都係姣婆守唔住架喇。

樓主都係一個淫娃呢, I LIKE

引用:
原帖由 失去的湯圓 於 2018-9-30 11:06 AM 發表 查看引用來源
話說我因為工人姐姐放一個月假,湊住小朋友行唔開見我sp,餓左成個月既我,基本上每日都想要,每日都會睇AV手多多下
有日朝早我無聊係wechat玩附近的人,見到個好似鬼鬼地男人
我主動hi佢,好快我地就傾曳曳野...傾左一日,佢約我出見下面(夜晚有人幫手睇住BB.. 咁岩公果晚夜返)
我就應成左會,出黎見一見..唔會曳曳,佢都話ok
因為係附近的人,所以佢都係住附近
真人佢都唔差..我地約 ...
其實經過嘅人會扮睇唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆