悶悶的我回到這悶悶的世界

收藏  |  訂閱
32  5.9k

引用:
原帖由 大頭仔2016 於 2018-6-14 05:22 PM 發表 查看引用來源
系呢度識架?
唔係呀~係我地偉大祖國發明既漂流瓶, 哇哈哈

聽朝我會發佈架啦
呢個文章已經keep左好耐, 男主角當時已經先睹為快。
今日因為感觸所以出左呢個post~多謝各位支持

樓主等你updated!!千萬別灰心,只少我非常喜歡人妻,明天會更好!

引用:
原帖由 kitcat86 於 2018-6-14 08:39 AM 發表 查看引用來源
生左2件, 身材走樣, 面容潮淬, 我相信無咩人會對我有幻想吧。放心, 我唔係黎招兵, 大家亦不用跟我揮手, 只係夜欄人靜想起前塵往事。

故事點開始就唔交代, 直接講約出黎見面果日啦。當年既我從來都未開過房,我只係要求唔好係樓上既時鐘房,所以地點佢決定,佢叫我係灣仔等佢。當日我著左件深藍色既連身裙,一對深啡色既boot,化左少少妝。因為我遲到,我叫佢係附近既咖啡室等我,間樓上咖啡室有落地玻璃 ...
等Updated

引用:
原帖由 kitcat86 於 2018-6-14 08:31 PM 發表 查看引用來源
聽朝我會發佈架啦
呢個文章已經keep左好耐, 男主角當時已經先睹為快。
今日因為感觸所以出左呢個post~多謝各位支持
等你出post.

引用:
原帖由 kitcat86 於 2018-6-15 08:07 AM 發表 查看引用來源
「乜我咁得人驚令你咁緊張咩?」,「因為今日要見你,我都好緊張,琴晚訓得唔好呀。」

出左浴室發現佢用毛巾遮住下身坐係床邊,我用毛巾包住身體行到佢面前,佢環抱住我條腰,我自然地將手放係佢肩膀上,我地擁吻左一輪後佢將我推落床,佢望住我將自己既毛巾解去爬上床,我將枕頭放好係頭下,佢就將我兩隻腳屈起型成M字,手指按壓住我既豆豆,我有種無法形容既觸電感覺直捲全身,越來越強烈,呻吟聲此起彼落,佢好似得到我 ...
寫得好細膩、又流暢……正

引用:
原帖由 kitcat86 於 2018-6-15 08:07 AM 發表 查看引用來源
「乜我咁得人驚令你咁緊張咩?」,「因為今日要見你,我都好緊張,琴晚訓得唔好呀。」

出左浴室發現佢用毛巾遮住下身坐係床邊,我用毛巾包住身體行到佢面前,佢環抱住我條腰,我自然地將手放係佢肩膀上,我地擁吻左一輪後佢將我推落床,佢望住我將自己既毛巾解去爬上床,我將枕頭放好係頭下,佢就將我兩隻腳屈起型成M字,手指按壓住我既豆豆,我有種無法形容既觸電感覺直捲全身,越來越強烈,呻吟聲此起彼落,佢好似得到我 ...
一早起身有野幻想下 😍

好正...好有圖畫....充分激發起聯想,以及幻想

每個人都會有悶既時候架啦,有回憶諗下都好過冇

佢入到房,自已除衫唔理你已經有問題😅😅😅

前往最後回覆