自己都無諗過就搞左個索中女

收藏  |  訂閱
33  19.2k

引用:
原帖由 powerben00 於 2018-5-15 06:48 AM 發表 查看引用來源
師兄真係好純同好耐性 睇十幾個鐘電視😂 換著我一早就去馬啦 得就得 唔得就返屋企😂
我真係N年無試過...記得下午J2一路做D韓國節目...悶到HIHI...
夜晚買野食野無野留意....之後先同佢睇明珠台D戲...再凌晨睇埋TVB D戲...
如果佢唔埃落黎...又著到咁...我諗我都係番屋企:smile_30:

引用:
原帖由 hachiu 於 2018-5-15 05:41 PM 發表 查看引用來源
我覺得你太夜開始,狀態唔好。有無再聯絡?
真係唔好...搞完6點...訓醒10點再搞都係無乜表現...
6點同10點搞完想即再硬都唔得....佢都話爭D就有高潮...
佢咁講我都偷笑...因為我知呢次細佬表現唔好...下次佢就知味道...
好彩把口唔駛要狀態都得...如果果唔係可能無下次

之後唔夠一個星期就搞第2次...今次正常表現搞到佢唔想郁...得閒先打番

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2018-5-16 01:00 AM 發表 查看引用來源

真係唔好...搞完6點...訓醒10點再搞都係無乜表現...
6點同10點搞完想即再硬都唔得....佢都話爭D就有高潮...
佢咁講我都偷笑...因為我知呢次細佬表現唔好...下次佢就知味道...

之後唔夠一個星期就搞第2次...今次正常表現搞到佢唔想郁...得閒先打番 ...
師兄快啲畀個詳細包膠啦!

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2018-5-16 01:00 AM 發表 查看引用來源

之後唔夠一個星期就搞第2次...今次正常表現搞到佢唔想郁...得閒先打番 ...
細佬唔聽話,試下飲紅牛

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2018/5/16 01:00 發表 查看引用來源

等你詳細報告。👍🏼,都係佢屋企?

中女自己住 正

恭喜ching食到好野

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-16 09:24 AM 發表 查看引用來源

細佬唔聽話,試下飲紅牛
真係一日一夜無訓...無謂勉強啦

引用:
原帖由 jkimwai779 於 2018-5-17 01:29 AM 發表 查看引用來源

真係一日一夜無訓...無謂勉強啦
師兄今年貴庚?

引用:

咁你試下跑下步,幾有用

前往最後回覆