上一頁下一頁
發新話題

今次講都無人信,你又信唔信?關於2姊妹 update#1 # 28 #32

收藏  |  訂閱
45  24.8k

如果無得罪到家姐
得閒又可以一齊玩

引用:
原帖由 angelaieong 於 2018-5-11 10:49 AM 發表 查看引用來源
估計你都唔差
haha,邊方面先?

引用:
原帖由 momo0105 於 2018-5-11 10:55 AM 發表 查看引用來源
點先係到識到師妹 有無tips教下小弟
咁岩姐,可能我等左幾個月

引用:
原帖由 柳繁 於 2018-5-11 02:42 PM 發表 查看引用來源
如果無得罪到家姐
得閒又可以一齊玩
haha,我都想,但現實好難

純文字討論 , 你話奶過夏惠姨都得

真係好正, 機會難得

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-5-11 12:58 AM 發表 查看引用來源

我都有類似經歷,又係食左2姊妹
有冇故事分享下呀? 師兄

上次講到落街食宵夜,屌完係特呢肚餓
但附近得7仔,買個杯麵野飲上去一齊食

食完點幾,就攬住個衰妹諗住訓
佢好嗲咁攬實我,仲有啲小妹妹味
講真,點訓得着,摸下佢背,佢有啲反應
到佢手多又摸我J,大家都好眼訓,但又興盒盒

反客為主,禽上佢到玩佢對波
又啜又奶又咬,佢個樣好迷好眼訓,好似迷姦佢咁
但我無理佢,坐上對波到,塞條J佢含
插到最入,又抽出黎打佢面,奶埋袋
叫佢m字腳,我摔佢妹妹,勁濕
啲水已經流到落c眼,都唔知佢有無乾水過
佢出聲,快啲屌我,中出我

haha,我無理。帶個套先屌佢
今日我拉佢落地,對住鏡,狗仔佢
佢好怕醜,但我捉住佢頭髮要佢望
係咁鬧我衰人,我話返佢
咁唔屌你好無?衰妹叫唔好,大力屌,暴力啲
佢都係M黎,一路屌,一路打patpat
好大聲,幾驚嘈到隔離

掉返佢上床玩男上,夾實佢對腳,揸實對波屌佢
同佢講下玩激啲,一路屌,一把車落力
當然唔係好大力,佢無反抗,咁我再大力
佢話好正,覺得自己好淫賤
我都好high,如是者
今次快過第一Q,係套出左

除套塞返比佢啜乾淨,幾下後無理我就含住訓左
就咁訓到第朝

引用:
原帖由 俾比 於 2018-5-16 12:42 PM 發表 查看引用來源
上次講到落街食宵夜,屌完係特呢肚餓
但附近得7仔,買個杯麵野飲上去一齊食

食完點幾,就攬住個衰妹諗住訓
佢好嗲咁攬實我,仲有啲小妹妹味
講真,點訓得着,摸下佢背,佢有啲反應
到佢手多又摸我J,大家都好眼訓,但又興盒盒

反客為主,禽上佢到玩佢對波
又啜又奶又咬,佢個樣好迷好眼訓,好似迷姦佢咁
但我無理佢,坐上對波到,塞條J佢含
插到最入,又抽出黎打佢面,奶埋袋
叫佢m字腳 ...
含住瞓到第二朝條啫咪畀佢含爛?哈哈!

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-5-16 03:35 PM 發表 查看引用來源

含住瞓到第二朝條啫咪畀佢含爛?哈哈!
haha,唔抽出,我點訓呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆