有無人揼完邪骨好驚。。。

收藏  |  訂閱
32  9.0k

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-4-10 08:53 PM 發表 查看引用來源

沖涼個陣有時見到的大叔週身紅塊,光頭,大肚加巢皮,唔知邊個技師唔好彩,真系唔好玩得咁盡
都系个句,眼不見為干淨,如果你知道个技師上个客就系个個又紅腫又肥又嗅,根住和你服務,就算有啲技師會洗澡冲下,你都覺得感覺唔系甘好,好污糟,不過,公家的東西系甘,就好像公厠甘,玩完唔好唸甘多就算。

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-11 08:18 AM 發表 查看引用來源

都系个句,眼不見為干淨,如果你知道个技師上个客就系个個又紅腫又肥又嗅,根住和你服務,就算有啲技師會洗澡冲下,你都覺得感覺唔系甘好,好污糟,不過,公家的東西系甘,就好像 ...
見過個紅牌下鈡就直接到另一房間上鈡,以後不找,不過大把人找她

你玩得環保就預咗高風險,唔知好彩定唔好彩,我只玩過一次環保,條女除衫,我一錫埋去已經聞到成陣口水味,當堂賓州都軟哂,乜都無做就即刻落鐘,之後都只玩手推,我響討論區都講過呢個經歷了,
口爆妹為搵錢博哂命,客一個接一個,佢地無可能一日嘥時間次次都沖涼,
你覺得個西磨得過癮,奶得過癮,其實奶緊上一手口水,上一條賓州留響西度,傳落你條賓州咋

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-4-11 08:37 PM 發表 查看引用來源
你玩得環保就預咗高風險,唔知好彩定唔好彩,我只玩過一次環保,條女除衫,我一錫埋去已經聞到成陣口水味,當堂賓州都軟哂,乜都無做就即刻落鐘,之後都只玩手推,我響討論區都講過呢個經歷了,
口爆妹為搵錢 ...
系。
仲有奶飽鱼,个飽魚入面好難洗得干淨,个个客奶,啲口水系入面,下手客就當系條女啲西水😅,系甘奶

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-11 08:53 PM 發表 查看引用來源

系。
仲有奶飽鱼,个飽魚入面好難洗得干淨,个个客奶,啲口水系入面,下手客就當系條女啲西水😅,系甘奶
係傻嘅,先鐘意奶口爆妹個西,啲阿叔以為後生女鮑魚鮮甜,其實上手奶完,條女可能求其拎紙巾抹完又俾你奶,佢當你條脷係濕紙巾,順便幫佢奶乾淨上手啲口水....

引用:
原帖由 秦始皇七世 於 2018-4-11 09:57 PM 發表 查看引用來源

係傻嘅,先鐘意奶口爆妹個西,啲阿叔以為後生女鮑魚鮮甜,其實上手奶完,條女可能求其拎紙巾抹完又俾你奶,佢當你條脷係濕紙巾,順便幫佢奶乾淨上手啲口水....
😅😅系。啲阿友講鮮甜,系几好笑,重口味,混合左啲尿(去完点都有啲),精,口水。有啲客惠約頭鐘,干淨啲,講真,玩的時候,只是自我感覺良好啲。

引用:
原帖由 roony100 於 2018-4-12 09:23 AM 發表 查看引用來源

😅😅系。啲阿友講鮮甜,系几好笑,重口味,混合左啲尿(去完点都有啲),精,口水。有啲客惠約頭鐘,干淨啲,講真,玩的時候,只是自我感覺良好啲。
其實你唸,條女一日吹最少七,八條,一个月二,三百條,啲細菌已經中哂系个口到,所以城日口朧發炎,去打針。對啲菌,好多可能都有免疫力,但啲客未必有,就容易中招。有啲技師講有啲客有潔癖,我笑咗,真是有潔癖,就唔會嚟呢到玩。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2018-4-9 07:15 PM 發表 查看引用來源
係屋企打飛機咪唔驚有病囉,你驚又要去

真係俾你吹脹
自己手指都有好多GERMS

頭鈡往往是假的,試過有个紅牌上早班12.00開工佢話全滿,我話幾早都得09.00都可以,點知佢話晨早滿哂要06.00先得,原來佢係公司瞓醒就吹,吹完就瞓,你想要頭鈡就去到叫醒佢

前往最後回覆