上一頁下一頁
發新話題

喜歡超大波的我

收藏  |  訂閱
183  6.7k

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2018-4-15 05:45 PM 發表 查看引用來源
要E or F 以上, 好多都肥底....我就係一個例子,
女仔真係唔鍾意自己咁大.....大得黎會顥得仲肥同同著衫唔好睇:smile_27:
Chingching:smile_40:
我係烚熟仔:smile_40:

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 15/4/2018 07:45 PM 發表 查看引用來源
女仔真係唔鍾意自己咁大.....大得黎會顥得仲肥同同著衫唔好睇:smile_27:
同意之至。

純美學角度嚟講,「缽仔B」同「扱手C」查實最可愛,亦最襟睇。喺無bra狀態之下完全係一種自然美。:smile_40:

視覺上,乳房與乳暈嘅比例取得絕佳嘅平衡。:smile_53:

仲有,乳頭個出口會因為冇被腺下脂肪谷住而完全綻開,釋出乳香。所以胸部細嘅女仔上身特別香。:smile_47:

(Model: 吉高寧寧, B-cup)

大波瘦底易搵嗎
總係覺得大波1定肥
脂肪始終都全身有

引用:
原帖由 站在雨點下 於 2018-4-11 01:14 PM 發表 查看引用來源
咁大波真係好咩😂
我覺得平均已經好滿意啦
唔會想太大
你係站喺男性定女性角色先?

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2018-4-15 05:45 PM 發表 查看引用來源
女仔點介定肥底定唔肥底先?
我自己搵個例子,個女仔160cm, 如果36E,我覺得120lbs都好正常!有啲女仔一過105-110都會已經話自己肥....

引用:
原帖由 心事信箱 於 2018-4-16 02:06 AM 發表 查看引用來源
大波瘦底易搵嗎
總係覺得大波1定肥
脂肪始終都全身有
當然難啦,但的我講大波都已經好難搵。我咁多年黎,加埋朋友所知認識.....真係10個都無1個有E cup

引用:
原帖由 04329234 於 16/4/2018 04:10 PM 發表 查看引用來源
女仔點介定肥底定唔肥底先?
我自己搵個例子,個女仔160cm, 如果36E,我覺得120lbs都好正常!有啲女仔一過105-110都會已經話自己肥....
但,體重與胸部大小唔一定有關連喎。

有一個迷思要糾正番:肥,唔一定大。肥妹都可以扁踢踢。唔信?不妨搵番「樂叔」啲舊post出嚟重新溫習。佢老人家以前經常呻,約啲肥妹仔出嚟爆房,衫一除先知中伏:「嘩,X!FF都冇!又係男人嚟!」變咗唔想食都要夾硬啃,好慘嘅真係。

咁,「肥底」到底點樣界定呢又?:smile_41:

答案係:有難度。因為無論客觀又好主觀又好,每個人嘅標準都唔同。:smile_52:

好好笑😊
我都又肥又細...

現實中,大波瘦底非常罕有,亦非常夢幻。就算有幸遇到,仍令人疑幻疑真。:smile_52:

舉個例子...

好似A-Yeon咁,超瘦底:驟眼望落圍腰不過24,但有冇搞錯上圍竟見DD。男仕睇到流哂口水兼目露凶光。

https://www.youtube.com/watch?v=oYGquVt8byo

不過,太夢幻嘅嘢往往就唔真實。因為作為狗公嘅你心知道蠱惑bra以及賤pad更真實。

引用:
原帖由 wantanly 於 2018-4-16 10:19 PM 發表 查看引用來源
好好笑😊
我都又肥又細...
你都叫細........
大把大覺得你大啦,你點會細

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆