11/3 關口多間經濟型酒店停止入住 ( 公安做事 )

收藏  |  訂閱
28  6.6k

望女性要行正拘留三個月....

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-3-15 11:18 AM 發表 查看引用來源
今日人大閉幕,唔知深圳會唔會解除風暴呢
5 more days to go. :smile_24:

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2018-3-15 04:55 PM 發表 查看引用來源

昨日都去咗YJ,仲係運動服,jc唔敢除衫,褲就更加唔敢除啦.只係解bra做服務.
所以想知呢幾日有冇變番著工衣
應該無甘快,去大六玩都是隱陣啲好点。。。忍下啦,無謂做先頭部隊,正所謂行先死先。。。啲女講有啲客好能儍,喜歡玩頭鐘,其實咪一能样,天天都開工啦。

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-15 09:54 PM 發表 查看引用來源

應該無甘快,去大六玩都是隱陣啲好点。。。忍下啦,無謂做先頭部隊,正所謂行先死先。。。啲女講有啲客好能儍,喜歡玩頭鐘,其實咪一能样,天天都開工啦。
可能覺得條女果日未磨過另一luk野會新鮮d 

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-15 09:54 PM 發表 查看引用來源

玩頭點解會傻呢?有 d 女 做完服務唔撚沖涼,又或者比個客瀨完個波,著返衫去沖涼,戴返個bra 咪又係成陣口水味?
係條女傻啫

所以只會去香格里拉開房。

全市戒嚴 ?

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-16 11:23 AM 發表 查看引用來源

玩頭點解會傻呢?有 d 女 做完服務唔撚沖涼,又或者比個客瀨完個波,著返衫去沖涼,戴返個bra 咪又係成陣口水味?
係條女傻啫
其實都系睇條女个人衛生問題。
頭鐘條女講,朝早同條仔搞完,就上班😁😁😁,在都,kb女个口好多好容昜有細菌,个b就更加,不過,啲女好可能有啲免疫力。因為經常中又好番,但啲客就喜歡668,又要、舌吻,69,特別糸大六客,所以,玩完啲客都中招,常見就口朧發炎。。。

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-16 09:05 PM 發表 查看引用來源

其實都系睇條女个人衛生問題。
頭鐘條女講,朝早同條仔搞完,就上班😁😁😁,在都,kb女个口好多好容昜有細菌,个b就更加,不過,啲女好可能有啲免疫力。因 ...
仲有啲大陸妹同啲仔搞(大陸的),多數唔用套,个b点洗都會有啲精。。。。跟手比啲客69。。。

前往最後回覆