人不風流枉少年 人夫淫亂史

收藏  |  訂閱
33  10.5k

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-3-12 01:47 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄分享,等你update! 其實個女仔都係鍾意你先會比你咁樣,點解當時唔諗下同佢一齊?
陣間再update吓啦
嗰陣自己唔想拍拖
加上綠帽太痛啦

Support 你更新
人總係有最愛 但總係最痛

多謝分享,C小姐聽落都幾好喎~

引用:
原帖由 淫嘩蕩婦 於 2018-3-12 09:39 AM 發表 查看引用來源
Support 你更新
人總係有最愛 但總係最痛
蕩婦你好
不過付出感情就好易痛

引用:
原帖由 Mr.Mustache 於 2018-3-12 10:24 AM 發表 查看引用來源
多謝分享,C小姐聽落都幾好喎~
諗返起
不過嗰陣唔識珍惜

同C小姐嘅關係,不知不覺走過咗半年
順帶一提,佢細我一年
我地除咗係sp之外,更加係補習呀sir同女學生嘅關係
所以我就可以光明正大咁上去佢屋企
仲有時候會大玩師生role play
佢媽媽都見過我,亦好放心我幫佢補習
有時仲會留低同佢地食飯
而佢屋企真係好大好闊落,三房二廳
比我屋企大好多

嗰一年聖誕節,C小姐爸爸媽媽去咗旅行
而我就上咗去同佢兩個人渡過平安夜
一入到去,已經聞到一陣飯餸香味
佢:「快啲入黎啦!」
「好香喎,咩嚟㗎?」
佢如數家珍,極為可愛咁講:「栗子雞、粟米湯、蕃茄炒蛋,係咪好吸引呢?」
我望住著住圍裙嘅佢,內心都感到一陣甜蜜,笑笑口咁講:「如果你淨係著住圍裙,一定更加吸引。」
C小姐嘟起咀,個樣少少嬲咁,反而更加可愛,我都忍唔住上前錫佢一啖
佢:「算你啦。食野啦!」
其實餐飯係咩味道,我已經記唔起
我只知道嗰一餐好開心,因為我地當下都擁有大家
我地冇用電話、冇睇電視、冇開電腦
偏偏話題不斷,笑容長在

食完飯之後,我覺得佢真係好吸引
係一種非性嘅吸引力,但又講唔出係咩
我只好講句:「你煮飯,咁我洗碗啦。」
而佢一直企我身邊,甜絲絲咁睇住我洗碗
「做咩眼金金啊?」
「鍾意望住你咋麻。」
「哈,我都知我靚仔㗎啦!」
「唔係喎!靚仔冇你份。」
我瞇住眼咁啤佢,佢笑住口講:「不過你好charm。」
我哼佢一下,但嘴邊帶笑,而佢就挨住我

洗完碗,其實我都帶左隻VCD定DVD上去
其實係佢好鍾意嘅一套外國愛情片
雖然睇過好多次,不過依然咁鍾意
而我又未睇過,所以趁聖誕節陪佢一齊睇
我地一齊坐係沙發上面,擁住大家一齊睇
發現的確係幾感人,播完之後
我見到佢眼紅紅咁,講:「夜啦,返去瞓啦。」
佢笑得古古惑惑咁,話:「一齊沖左涼先?」
我笑左一笑:「你今日唔攰咩?仲有力服侍我?」
「服侍你就一定有力。」
沖涼嗰陣已經硬到傻,佢都一直含一直奶
佢個樣實在好享受,令我無法忘記

嗰一晚佢換咗一套極性感嘅聖誕套裝
加上黑色吊帶襪,實在令我獸性大發
扯開條T-back,再禁低佢個頭
而佢都好識做,自己抬高個屁股比我插
我大力拍佢屁股,打到成個掌印係道
「多謝,好爽。好爽...」

射咗之後,佢依然吞晒我所有精,笑住咁講:「聖誕快樂。」
或者因為畫面太過意亂情迷,我都笑住講:「聖誕快樂。」
事後,我攬住佢瞓,過咗一個不平安嘅平安夜

寫得幾精彩。支持, 期待更多

以為係純情po……

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2018-3-12 10:54 PM 發表 查看引用來源
寫得幾精彩。支持, 期待更多
多謝😁😁

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-12 11:22 PM 發表 查看引用來源
以為係純情po……
其實開得喺道
可以純得去邊

前往最後回覆