春節後去明珠

收藏  |  訂閱
30  5.8k

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-3 07:32 PM 發表 查看引用來源
呢個已是表叔場,偷到原來開張時個半鐘現在得翻40分鐘
以前個山伯號肥肥地中中地,我第一次搵佢,佢話日日call爆鐘,9成是內地客兼90後,好似益咗我呢個港叔咁樣,30分鐘收工我都試過,你唔去大把人去,你地歡 ...
大把表叔有錢冇訂發洩, 我地呢D梅港客點同人比呀!

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2018-3-3 07:25 PM 發表 查看引用來源

同我想法一様,我偷跳好難就時間,見有間埸D客偷影技C著短裙好想去試下又近我:smile_03:
我偷跳比你難十倍呀, 起碼你住深圳呀(睇得你既帖多得知)!

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-3 07:38 PM 發表 查看引用來源

我偷跳比你難十倍呀, 起碼你住深圳呀(睇得你既帖多得知)!
哈哈哈~~~有家庭係麻煩點偷走:smile_03:

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-3 07:32 PM 發表 查看引用來源
呢個已是表叔場,偷到原來開張時個半鐘現在得翻40分鐘
以前個山伯號肥肥地中中地,我第一次搵佢,佢話日日call爆鐘,9成是內地客兼90後,好似益咗我呢個港叔咁樣,30分鐘收工我都試過,你唔去大把人去,你地歡 ...
二年前去過果陣有得開大,比公安掃完就無去過,現在每間埸都有好多大6客,果晚係飛紅門口見5個大6仔都係90后,不過話要等一個中就叼住走人:smile_29:

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2018-3-3 07:50 PM 發表 查看引用來源

二年前去過果陣有得開大,比公安掃完就無去過,現在每間埸都有好多大6客,果晚係飛紅門口見5個大6仔都係90后,不過話要等一個中就叼住走人:smile_29:
而家大6男多女少,除非疊水90后都難溝女啦唯有比錢解决性需要

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-3 08:07 PM 發表 查看引用來源

而家大6男多女少,除非疊水90后都難溝女啦唯有比錢解决性需要
有道理:smile_38:

引用:
原帖由 007_jamesbond 於 2018-3-3 07:04 PM 發表 查看引用來源

銀海好進取呀! 揾日去試下先, 睇下佢D女夠唔夠膽唔著運動服:smile_34:
銀海依家咩價錢?

引用:
原帖由 (沙兄) 於 2018-3-3 07:46 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈~~~有家庭係麻煩點偷走:smile_03:
所以其實喺邊都一樣.:smile_27:

今日問過新悅一樣無全裸,可以繼續休息

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2018-3-4 10:34 PM 發表 查看引用來源
今日問過新悅一樣無全裸,可以繼續休息
又變呀呢D場冇全裸真係吾洗去,去得含能場目的就係玩放,已經時間缩晒而家仲要偷中点玩

前往最後回覆