上一頁下一頁
發新話題

點解我想傾心事,但係ex就淨系想搞我

收藏  |  訂閱
61  10.7k

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018/2/25 10:29 PM 發表 查看引用來源
我冇再約佢出來啦。因為佢都好忙。但係我唔開心嘅時候佢係我唯一一個可以大聲喊倒垃圾嘅人,可以話係心靈嘅依靠。只不過,佢好似冇辦法淨係當我係妹。可能佢都好寂寞⋯⋯

其實胸大真系好容易俾人認為sl ...
其實又好常嘅, 我的前度搵返我都有搞啦. 我又唔覺得有乜野. 不過我又唔會人地傾心事就講咸濕野, 我覺得都幾核突. 我以前果個, 我幫佢分析埋佢而家男友添.
所以問題係男人係咁, EX 搵返我喎, 有冇得搞呢? 我都有咁唸過, 但當然唔會講出口啦。心事唔係個個可以傾, 你聽下有咩建議俾到你, 都略知一二啦.

你之前同前度一齊時,係咪成日搞嘢,或者佢覺得你好好砌,咪成日想砌你。你自己都有問題啦,人地结咗婚就咪見人啦!

叮叮。聽你咁講真係好多心事,有唔開心我可以陪你傾架。

我之前的 EX SL, 內裏極淫,又可能我同佢sex 上真係好夾,因為大家各自有另一半所以分開,佢每次都引我,但我都距絕,除非自己都有呢個各取所需嘅心態,否則好難抽身㗎,最慘係其中一方唔係純SP心態,咁仲慘

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-26 05:16 PM 發表 查看引用來源

你讲的啱,系我单方面错误咁定位,冇唸过自己都需要付出。
咁其實你有咩心事呀 我呢排得閒可以同你傾下計開解下

引用:
原帖由 kingofsex 於 2018-2-26 06:05 PM 發表 查看引用來源

其實又好常嘅, 我的前度搵返我都有搞啦. 我又唔覺得有乜野. 不過我又唔會人地傾心事就講咸濕野, 我覺得都幾核突. 我以前果個, 我幫佢分析埋佢而家男友添.
所以問題係男人係咁, EX 搵返我喎, 有冇得搞呢? 我都有咁 ...
佢有做足妳講果d關心呀,所以我先對佢抱有希望。但系最尾都會lead to sex。。。
女仔傷心嘅時候其實冇羊心情have sex。。。 不過都同對象有關!

引用:
原帖由 Sinoboy 於 2018-2-26 06:33 PM 發表 查看引用來源
我之前的 EX SL, 內裏極淫,又可能我同佢sex 上真係好夾,因為大家各自有另一半所以分開,佢每次都引我,但我都距絕,除非自己都有呢個各取所需嘅心態,否則好難抽身㗎,最慘係其中一方唔係純SP心態,咁仲慘
感情確實好多時候都不能同步,冇得講公平,妳另佢投入但系妳又抽離,邊個都冇錯。

引用:
原帖由 208208 於 2018-2-26 06:16 PM 發表 查看引用來源
你之前同前度一齊時,係咪成日搞嘢,或者佢覺得你好好砌,咪成日想砌你。你自己都有問題啦,人地结咗婚就咪見人啦!
佢話人生中sex嘅經驗入邊算enjoyable果d都系同我發生。佢應該系好enjoy。
我以為大家變成兄妹先見。過去佢話以後都會照顧我,所以先俾佢幫我book hotel,但系我以為佢有自覺。。。
確實系我唔應該有甘多自私嘅幻想,之前唔想相信佢會仲對我有野。

好多師兄pm我,sorry我嗰短信箱quota滿曬未開得切睇。
我嘅唔開心唔系d咩大不了嘅事,成長過程中偶爾尋找自己曾經最珍惜嘅自我,通過反省剝離嘅情緒發泄去唸清楚壹d可能做過嘅錯嘅確定或者系挑戰自己設定過嘅底線。
分析下,哭訴下,當做ex系神父。。。畢竟我冇辦法響任何壹種情況甘樣徹底拋下所有包袱。。。
成長其實好lonely

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2018-2-26 09:56 PM 發表 查看引用來源
好多師兄pm我,sorry我嗰短信箱quota滿曬未開得切睇。
我嘅唔開心唔系d羊大不了嘅事,成長過程中偶爾尋找自己曾經最珍惜嘅自我,通過反省剝離嘅情緒發泄去唸清楚壹d可能做過嘅錯嘅確定或者系挑戰自己設定過嘅 ...
能知足感恩就會有最大滿足. 唔好停留係唔開心地方同人, 本質每人不同, 但要改除非有巨變, 樂天啲笑多啲,我信妳笑會好靚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆