上一頁下一頁
發新話題

預約唔覆

收藏  |  訂閱
50  6.4k

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-1-24 04:16 PM 發表 查看引用來源

幾多號呢?
四个發

樓主慢慢等,技C等到半夜無熟客,若零晨時份還有吉位,就会覆新生。E加技C通常咁做架。

引用:
原帖由 tt22now 於 24/1/2018 12:13 AM 發表 查看引用來源

朱西, 你話事
客多呢。。。
佢執晒你幾舊...唔揀客有鬼啦..
有毛主席就唔唔知边個揀边個!

我唔會預早一日約. 多數當日有時間先早1個鐘問有冇空. 15分鐘唔覆就去第2度玩.

覆遲左就同JS講 我走左了, 等唔到你回, 已回港了. :smile_30:
所以D 技C 之後都好快回. 得唔得都講句嘛. 太差既就blacklist, 以後都唔搵.

引用:
原帖由 大口Sam 於 24/1/2018 05:33 PM 發表 查看引用來源
我唔會預早一日約. 多數當日有時間先早1個鐘問有冇空. 15分鐘唔覆就去第2度玩.

覆遲左就同JS講 我走左了, 等唔到你回, 已回港了. :smile_30:
所以D 技C 之後都好快回. 得唔得都講句嘛. 太差既就blacklist, 以後都 ...
態度正確...
啲G吊高尼賣,喺太多G蟲當佢女神,緃壞咗..
要幾日前Book個ㄧ日接拾幾個客既G..唔好搞我..

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-1-24 02:56 PM 發表 查看引用來源

唔好講到隻G好似女神咁高级啦...
一点豬唇萬客嘗...有毛主席點會冇女...
基本同意的,有足夠毛伯伯的確萬事可行,所以我說第三類是發紅包不手軟的土豪。不過如果大家都係俾三舊水,那d 女就會考量其他囉。
利申,我其實很少call 鐘,更不會在骨場溝女,或玩什麼女友feel. 也從不會俾額外貼士不想搞壞市。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-1-25 09:33 AM 發表 查看引用來源

所以D 技C 之後都好快回. 得唔得都講句嘛. 太差既就blacklist, 以後都 ...
圣泉810快唔快回覆你?

以前老手都教落,唔好當D囡女神,又當自己條女咁,只要基本尊重已足夠;若啱嘴型間中通個訊連繫都可以,以備日後不時之需,

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-1-25 11:02 AM 發表 查看引用來源

圣泉810快唔快回覆你?
快. 有次佢話手機充電, 睇唔到信息, 我丙到佢9彩 :smile_30:

引用:
原帖由 paul-lo 於 2018-1-25 11:47 AM 發表 查看引用來源
以前老手都教落,唔好當D囡女神,又當自己條女咁,只要基本尊重已足夠;若啱嘴型間中通個訊連繫都可以,以備日後不時之需,
除左靚仔, 有型

至緊要...有...水.....
老手吾知有無教?
hohoho

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆